Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angel dust Songtekst: bleed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angel dust - bleed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angel dust! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angel dust en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleed .

Origineel

Frightened Shadows Appear behind the light And the coldness seizes me A paralyzing pain catches me again Can anybody tell me what's going on Another day is over see horror on the screen The shadows gonna touch my heart A skeleton hand that bears all the grief Does lightly stroke my sleeping emphaty Can I leave and close my eyes for one more night Can I pay to be set free of all this pain That makes me bleed Gotta meet the pries and ask for his help Will the collection heal my soul Can money clear the temple of prejudice and lies Can I reach heaven and enter paradise [Chorus] Love and faith Future and hope Never appear in their lives Has all guilt been payed by the death of christ Or is there something to apologize [Chorus]

 

Vertaling

Bange Schaduwen Verschijnen achter het licht En de kou grijpt me Een verlammende pijn overvalt me weer Kan iemand me vertellen wat er aan de hand is Weer is een dag voorbij zie horror op het scherm De schaduwen gaan mijn hart raken A skeleton hand die al het verdriet draagt Streelt lichtjes mijn slapende emphaty Kan ik weggaan en mijn ogen sluiten voor nog een nacht Kan ik betalen om vrij te zijn van al deze pijn Die me doet bloeden Ik moet de priester ontmoeten en om zijn hulp vragen Zal de collecte mijn ziel helen Kan geld de tempel zuiveren van vooroordelen en leugens Kan ik de hemel bereiken en het paradijs betreden [refrein] Liefde en geloof Toekomst en hoop Komen nooit in hun leven voor Is alle schuld betaald door de dood van Christus Of valt er nog iets te verontschuldigen [Chorus]