Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angel witch Songtekst: confused

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angel witch - confused ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van confused? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angel witch! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angel witch en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals confused .

Origineel

I stand looking for a friend, Someone I can rely on, All the people laugh at me, I hide in my room, They don't understand me, Think that I have gone insane, These four walls are closing on me, Can't they realize my pain Confused, confused, confused Can't you see that I'm confused The wild state of affairs gets worse and worse day by day, Everybody seems to be confused, No one ever knows the way But still life carries on, And you live a day and you just wait, You only get one chance, don't let it just slip away Confused, confused, confused Can't you see that I'm confused

 

Vertaling

Ik ben op zoek naar een vriend, Iemand waar ik op kan vertrouwen, Alle mensen lachen me uit, Ik verstop me in mijn kamer, Ze begrijpen me niet, Denken dat ik gek geworden ben, Deze vier muren sluiten zich op mij, Kunnen ze mijn pijn niet beseffen Verward, verward, verward Kan je niet zien dat ik verward ben De wilde stand van zaken wordt met de dag erger en erger, Iedereen lijkt in de war te zijn, Niemand weet ooit de weg Maar toch gaat het leven door, En je leeft een dag en je wacht gewoon, Je krijgt maar één kans, laat hem je niet ontglippen Verward, verward, verward Kan je niet zien dat ik verward ben