Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angela brown Songtekst: honest rhetoric

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angela brown - honest rhetoric ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van honest rhetoric? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angela brown! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angela brown en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals honest rhetoric .

Origineel

Honestly, honestly rhetoric, honestly Because I love black men Don't make me weak I loves a black man who is upfront Who speaks his mind Who is strong, gentle and kind Because I love a black man Don't make me weak For all his Sugar and spice And everything nice Is the reason I am a freak Because I love a black man And strong as black coffee Because he got me like that And is all of that And a bag a tricks to match Because I love black men He makes me whole Is down for whatever At a drop of a dime He can be my lover Or he can be a friend He is the one I run to Because I need a real man Because I love a black man I love a black man For his bag of words that move For his devotion to me is true He is the reason to live A black mans lovin is passionate And one of a kind I could have his love No other way Because when he rocks my world He gives the dip in my hip The sway in my walk The smile on my face Makes my body talk I love a black man I chose him for who he is Because I choose a choice By choice I am free To love a black man freely Because I love a black man Honestly, I choose to love only him or nothing at all U C Im no ho Because I have respect To love a man for who he is Honestly, I love my black men Honestly, I do love a black man Honestly, honest rhetoric, honestly I do

 

Vertaling

Eerlijk, eerlijk retoriek, eerlijk Omdat ik van zwarte mannen hou Maak me niet zwak Ik hou van een zwarte man die recht voor zijn raap is Die zegt wat hij denkt Die sterk, zacht en aardig is Omdat ik van een zwarte man hou Maak me niet zwak Voor al zijn Suiker en specerijen En alles wat lekker is Is de reden dat ik een freak ben Omdat ik van een zwarte man hou En sterk als zwarte koffie Omdat hij me zo heeft En dat alles is En een zak met trucs om bij te passen Omdat ik van zwarte mannen hou Hij maakt me compleet Is overal voor in Op een druppel van een dubbeltje Hij kan mijn minnaar zijn Of hij kan een vriend zijn Hij is degene naar wie ik ren Omdat ik een echte man nodig heb Omdat ik van een zwarte man hou Ik hou van een zwarte man Voor zijn woorden die ontroeren Want zijn toewijding aan mij is waar Hij is de reden om te leven De liefde van een zwarte man is hartstochtelijk And one of a kind Ik zou zijn liefde kunnen hebben No other way Because when he rocks my world Hij geeft de dip in mijn heup De zwaai in mijn loop De glimlach op mijn gezicht Laat mijn lichaam praten Ik hou van een zwarte man Ik koos hem om wie hij is Omdat ik een keuze heb gemaakt Door een keuze ben ik vrij Om vrijelijk van een zwarte man te houden Omdat ik van een zwarte man hou Eerlijk, ik kies ervoor om alleen van hem te houden of helemaal niets U C Im no ho Omdat ik respect heb Om van een man te houden voor wie hij is Eerlijk, ik hou van mijn zwarte mannen Eerlijk, ik hou van een zwarte man Eerlijk, eerlijke retoriek, eerlijk dat doe ik