Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angelic upstarts Songtekst: heart attack in paris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angelic upstarts - heart attack in paris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart attack in paris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angelic upstarts! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angelic upstarts en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart attack in paris .

Origineel

There goes another one falling into line, falling for the overdose of the twisted mind. Looking for excuses of the simple kind. No gratitude or knowledge, now it's thinking time. A heart attack in Paris, when I heard the news A heart attack in Paris, I know who's gunna lose A heart attack in Paris, the treatment is for fools A heart attack in Paris, a rich man lit the fuse As I stand for conviction to use it for you now. The secret of salvation is tomorrow's mine. So tell it to your father, tell it to your kids. It was persecution of a thousand years A heart attack in Paris, when I heard the news A heart attack in Paris, I know who's gunna lose A heart attack in Paris, the treatment is for fools A heart attack in Paris, the rich man lit the fuse A heart attack in Paris, I'm killing in Saigon while the west still come. There goes another one falling into line, falling for the overdose of the twisted mind. Looking for excuses of the simple kind. No gratitude or knowledge, now it's thinking time. A heart attack in Paris, when I heard the news A heart attack in Paris, I know who's gunna lose A heart attack in Paris, the treatment is for fools A heart attack in Paris, a rich man lit the fuse A heart attack in Paris, when I heard the news A heart attack in Paris, I know who's gunna lose A heart attack in Paris, this treatment is for fools A heart attack in Paris, a rich man lit the fuse I heard it in Vietnam, I heard it from the Vietcong, I heard it in Saigon, I heard it in the news. It is for fools.

 

Vertaling

Daar gaat er weer een die in de pas loopt, die valt voor de overdosis van de verwrongen geest. Op zoek naar excuses van de eenvoudige soort. Geen dankbaarheid of kennis, nu is het tijd om na te denken. Een hartaanval in Parijs, toen ik het nieuws hoorde Een hartaanval in Parijs, ik weet wie er gaat verliezen Een hartaanval in Parijs, de behandeling is voor dwazen Een hartaanval in Parijs, een rijke man stak de lont aan Zoals ik sta voor overtuiging om het te gebruiken voor u nu. Het geheim van verlossing is morgen van mij. Dus vertel het aan je vader, vertel het aan je kinderen. Het was een vervolging van duizend jaar Een hartaanval in Parijs, toen ik het nieuws hoorde Een hartaanval in Parijs, ik weet wie er gaat verliezen Een hartaanval in Parijs, de behandeling is voor dwazen Een hartaanval in Parijs, de rijke man stak de lont aan Een hartaanval in Parijs, ik moord in Saigon terwijl het westen nog komt. Daar gaat er weer een die in de pas loopt, die valt voor de overdosis van de verwrongen geest. Op zoek naar excuses van de eenvoudige soort. Geen dankbaarheid of kennis, nu is het tijd om na te denken. Een hartaanval in Parijs, toen ik het nieuws hoorde Een hartaanval in Parijs, ik weet wie er gaat verliezen Een hartaanval in Parijs, de behandeling is voor dwazen Een hartaanval in Parijs, een rijke man stak de lont aan Een hartaanval in Parijs, toen ik het nieuws hoorde Een hartaanval in Parijs, ik weet wie er gaat verliezen Een hartaanval in Parijs, deze behandeling is voor dwazen Een hartaanval in Parijs, een rijke man stak het lont aan Ik hoorde het in Vietnam, ik hoorde het van de Vietcong, ik hoorde het in Saigon, ik hoorde het in het nieuws. Het is voor dwazen.