Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angelo paes leme Songtekst: coração sofredor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angelo paes leme - coração sofredor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van coração sofredor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angelo paes leme! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angelo paes leme en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals coração sofredor .

Origineel

Se você quer ficar aqui. Eu vou estar ao seu lado. Mas se quiser amor partir. Eu não vou chorar. Coração não pode mais sofrer. Sofredor contumaz já foi. Mas agora não aguenta mais. Se for e não voltar. Sei que vou sofrer. A dor de te perder. Sim eu vou chorar. Sofredor contumaz eu sou. Mesmo sem querer, meu amor. Pobre sofredor. Quanto mais eu sou. Amor

 

Vertaling

Als je hier wilt blijven. Ik zal aan je zijde staan. Maar als je wilt dat de liefde weggaat. Ik zal niet huilen. Het hart kan niet meer lijden. Lijder die Contumaz ooit was. Maar nu kan hij het niet meer aan. Als ik ga en niet meer terugkom. Ik weet dat ik zal lijden. De pijn om jou te verliezen. Ja, ik zal huilen. Ik ben een constante lijder. Zelfs zonder het te willen, mijn liefste. Arme lijder. Hoe meer ik ben. Liefde