Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angels and airwaves Songtekst: my heroine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angels and airwaves - my heroine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my heroine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angels and airwaves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angels and airwaves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my heroine .

Origineel

I made tonight a memory I could walk for miles and miles I left a shadow at her feet I can see her all alone The night itself a reverie I could dream this out for a while I keep her lost in lock and key 'Cause she's just my kind of style She takes my hand and leads me in It is not over She sets the mood so I begin And I walk over She speaks the word to make me grin Can I please have her We grab a hold to brace the end This is what I am speaking of I made tonight a memory Yeah you took me higher and higher You make it hard for me to leave But I'm coming back to you She takes my hand and leads me in It is not over She sets the mood so I begin And I walk over She speaks the word to make me grin Can I please have her We grab a hold to brace the end This is what I am speaking of I crawl my way back in your head To hear you speak and dream again To touch your lips from deep within A bit like love and hail the wind Across the grave invite the bands Carry well when the world ends Across you lay, I loose you when you're in my arms Just like the wind It's not over, over, over It's not over, over, over She takes my hand and leads me in, It is not over She sets the mood so I begin, and I walk over She speaks the word to make me grin Can I please have her We grab a hold to brace the end This is what I am speaking of I crawl my way back in your head To hear you speak and dream again To touch your lips from deep within A bit like love and hail the wind Across the grave invite the bands Carry well when the world ends Across you lay, I loose you when you're in my arms Just like the wind (It's not over, over, over) I crawl my way back in your head To hear you speak and dream again (It's not over, over, over) To touch your lips from deep within A bit like love and hail the wind (It's not over, over, over) Across the grave invite the bands Carry well when the world ends (It's not over, over, over) Across you lay, I loose you when you're in my arms Just like the wind

 

Vertaling

Ik maakte van vanavond een herinnering Ik zou mijlen en mijlen kunnen lopen Ik liet een schaduw aan haar voeten Ik kan haar helemaal alleen zien De nacht zelf is een mijmering Ik zou dit een tijdje kunnen dromen I keep her lost in lock and key 'Cause she's just my kind of style Ze neemt mijn hand en leidt me naar binnen Het is nog niet voorbij Ze zet de sfeer dus ik begin En ik loop naar haar toe Ze spreekt het woord om me te laten grijnzen Mag ik haar alsjeblieft hebben We pakken een greep om het einde te verstevigen Dit is waar ik het over heb Ik maakte van vanavond een herinnering Ja, je bracht me hoger en hoger Je maakt het moeilijk voor me om weg te gaan But I'm coming back to you Ze neemt mijn hand en leidt me naar binnen Het is nog niet voorbij Ze zet de sfeer zo dat ik begin En ik loop naar haar toe Ze spreekt het woord om me te laten grijnzen Mag ik haar alsjeblieft hebben We pakken een greep om het einde te verstevigen Dit is waar ik het over heb Ik kruip mijn weg terug in je hoofd Om je weer te horen spreken en dromen Om je lippen van diep binnen aan te raken Een beetje als liefde en hagel de wind Over het graf nodigen de banden uit Draag goed wanneer de wereld eindigt Dwars door je heen liggend, raak ik je kwijt als je in mijn armen bent Net als de wind It's not over, over, over It's not over, over, over Ze neemt mijn hand en leidt me naar binnen, Het is niet voorbij Ze zet de sfeer zo dat ik begin, en ik loop over Ze spreekt het woord om me te laten grijnzen Mag ik haar alsjeblieft hebben We pakken een greep om het einde te verstevigen Dit is waar ik het over heb Ik kruip mijn weg terug in je hoofd Om je weer te horen spreken en dromen Om je lippen van diep binnen aan te raken Een beetje als liefde en hagel de wind Over het graf nodigen de banden uit Draag goed wanneer de wereld eindigt Dwars door je heen liggend, raak ik je kwijt als je in mijn armen bent Net als de wind (It's not over, over, over) I crawl my way back in your head Om je weer te horen spreken en dromen (It's not over, over, over) Om je lippen van diep binnen aan te raken Een beetje zoals liefde en de wind hagelen (It's not over, over, over) Over het graf nodigen de bands Carry well when the world ends (It's not over, over, over) Aan de overkant lig je, ik raak je kwijt als je in mijn armen bent Net als de wind