Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angels Songtekst: beyond salvation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angels - beyond salvation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van beyond salvation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals beyond salvation .

Origineel

(R. Brewster-Spencer-Neeson-Eccles) Why' can teach me, why' can reach me Why' can beat me, why' can cheat me Why' can bless me, why' can test me Why' can take me through your hall of shame You might think I've lost control You think I've lost control I've lost control You might think I've sold my soul You think I've sold my soul I've sold my soul Beyond salvation, there's not a lot I can do Beyond salvation, I'll take a ride with you You can kiss me, you can miss me You can taste me, you can waste me You can use me, you can lose me You can make me feel alive again You might think I've lost control You think I've lost control I've lost control Beyond salvation, there's not a lot I can do Beyond salvation, I'll take a ride with you You can hate me, desecrate me You can love me, you can shove me You can turn me, you can burn me You can drag me through Your hall of shame You might think I've sold my soul You think I've sold my soul I've sold my soul Beyond salvation, there's not a lot I can do Beyond salvation, I'll take a ride with you --------------------------------------------------------------------------------

 

Vertaling

(R. Brewster-Spencer-Neeson-Eccles) Why' can teach me, why' can reach me Waarom' kan mij verslaan, waarom' kan mij bedriegen Waarom' kan mij zegenen, waarom' kan mij testen Why' can take me through your hall of shame Je denkt misschien dat ik de controle kwijt ben Jij denkt dat ik de controle kwijt ben Ik ben de controle kwijt Je zou kunnen denken dat ik mijn ziel verkocht heb Je denkt dat ik mijn ziel verkocht heb Ik heb mijn ziel verkocht Voorbij verlossing, is er niet veel wat ik kan doen Voorbij verlossing, zal ik een ritje met je maken Je kunt me kussen, je kunt me missen Je kunt me proeven, je kunt me verspillen Je kunt me gebruiken, je kunt me verliezen Je kunt me weer laten voelen dat ik leef Je denkt misschien dat ik de controle kwijt ben Jij denkt dat ik de controle kwijt ben Ik ben de controle kwijt Voorbij verlossing, is er niet veel wat ik kan doen Voorbij verlossing, zal ik een ritje met je maken Je kunt me haten, me ontheiligen Je kunt van me houden, je kunt me duwen Je kunt me veranderen, je kunt me verbranden Je kunt me erdoorheen slepen Je hal van schaamte Je denkt misschien dat ik mijn ziel verkocht heb Jij denkt dat ik mijn ziel heb verkocht Ik heb mijn ziel verkocht Voorbij verlossing, is er niet veel wat ik kan doen Voorbij verlossing, zal ik een ritje met je maken --------------------------------------------------------------------------------