Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie aparo Songtekst: green into gold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie aparo - green into gold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green into gold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie aparo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie aparo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green into gold .

Origineel

I am a cutting tool I am a killing fool And one day you, you're gonna be mine I am a dirt machine And I will wipe clean This jungle vine I am a burning ash I am burning for cash And one day you, you're gonna be mine I am a dirt machine And I will wipe clean This jungle vine I'll rip her from the sky There'll be no more timber line We are Turning green into gold We are Ripping roots from the soil I am the wall of pain And I will damn the rain And one day you, you're gonna be mine I am a dirt machine And I will wipe clean This jungle vine I'll rip her from the sky

 

Vertaling

Ik ben een snijwerktuig Ik ben een moordende dwaas En op een dag ben jij, ben jij van mij Ik ben een vuile machine En ik zal schoonvegen Deze jungle liaan Ik ben een brandende as Ik brand voor geld En op een dag ben jij, ben jij van mij Ik ben een vuile machine En ik zal schoonvegen Deze jungle liaan Ik zal haar uit de lucht rukken Er zal geen houtlijn meer zijn We zijn Veranderen groen in goud We zijn Rukken wortels uit de grond Ik ben de muur van pijn En ik zal de regen verdoemen En op een dag ben jij, ben jij van mij Ik ben een vuil machine En ik zal schoonvegen Deze jungle liaan Ik zal haar uit de lucht rukken