Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie aparo Songtekst: seed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie aparo - seed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van seed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie aparo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie aparo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals seed .

Origineel

Sometimes I wonder where you are Sometimes I wonder how you stand the dark There is a time for every seed Once there were two, now there are three Wrestle your heart pinned to the ground Is there enough love to go 'round I wrote this song for the bounty of life Don't second guess what nature has in mind Sometimes I wonder who you are Sometimes I wonder and I just say, yeah There is a time for every seed Don't confuse what you want with what will be Wrestle your heart pinned to the floor Is there enough love, do you want more? Say my prayers, I shaved my head I was looking for reasons to drag my ass out of bed Selfish world, selfish me But the politics of this girl will never set us free I wrote this song for the bounty of life Don't second guess what nature has in mind Sometimes I wonder who you are

 

Vertaling

Soms vraag ik me af waar je bent Soms vraag ik me af hoe je tegen het donker kunt Er is een tijd voor elk zaadje Eens waren er twee, nu zijn er drie Worstel je hart vast aan de grond Is er genoeg liefde om rond te gaan Ik schreef dit lied voor de overvloed van het leven Raad niet wat de natuur in gedachten heeft Soms vraag ik me af wie je bent Soms vraag ik het me af en zeg ik gewoon, ja Er is een tijd voor elk zaadje Verwar niet wat je wilt met wat zal zijn Worstel je hart vastgepind op de vloer Is er genoeg liefde, wil je meer? Zeg mijn gebeden, ik heb mijn hoofd kaalgeschoren Ik zocht naar redenen om m'n kont uit bed te slepen Egoïstische wereld, egoïstische ik Maar de politiek van dit meisje zal ons nooit bevrijden Ik schreef dit lied voor de overvloed van het leven Raad niet wat de natuur in gedachten heeft Soms vraag ik me af wie je bent