Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie & debbie winans Songtekst: light of love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie & debbie winans - light of love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van light of love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie & debbie winans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie & debbie winans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals light of love .

Origineel

I was lost in a lonely world That seemed so full of sorrow full of pain Searching for that only love That could bring my empty heart to life again It was you, you who saved me Sure as every breath I take You changed my life in every way Like a star you shined upon me For everybody to see And right now, right now I'm living the fantasy Hopes been reborn in me I've truly been touched by the light of love You, you are the guiding light Through all my darkest nights Through you I've been touched by the light of love Upon my heart, I'll give my all to you ?Cause when I lost the faith you kept your trust in me And I know, that what I feel is real For the first time in my life I am complete I had searched so long to find you Until I finally realized Your love was with me all the time And now your spirit flows right through me A better world is open to me ?Cause right now, right now You shine the light of love You shine the light of love Heaven knows you opened up my eyes Because of you I finally Realize, I've been touched by the light of love Now my life is like a fantasy Wanna share the joy you bring to me I've been touched by the light of love Heaven knows you opened up my eyes Because of you I finally Realize, I've been touched by the light of love Now my life is like a fantasy Wanna share the joy you bring to me I've been touched by the light of love

 

Vertaling

Ik was verloren in een eenzame wereld Die zo vol verdriet vol pijn leek Zoekend naar die enige liefde Die mijn lege hart weer tot leven kon brengen Het was jij, jij die me redde Zo zeker als elke ademtocht die ik neem Jij veranderde mijn leven in alle opzichten Als een ster scheen jij op mij Voor iedereen te zien En op dit moment, op dit moment leef ik de fantasie Hoop is herboren in mij Ik ben echt geraakt door het licht van de liefde Jij, jij bent het leidende licht Door al mijn donkerste nachten Door jou ben ik geraakt door het licht van de liefde Op mijn hart, geef ik alles aan jou Want toen ik het vertrouwen verloor, bleef jij in mij geloven. En ik weet, dat wat ik voel echt is Voor de eerste keer in mijn leven ben ik compleet Ik heb zo lang gezocht om jou te vinden Tot ik eindelijk besefte dat jouw liefde altijd bij me was En nu stroomt je geest dwars door me heen Een betere wereld ligt voor me open Want op dit moment, op dit moment schijn jij het licht van de liefde Jij schijnt het licht van de liefde De hemel weet dat jij mijn ogen hebt geopend. Door jou besef ik eindelijk... Realiseer ik me, dat ik ben aangeraakt door het licht van de liefde Nu is mijn leven als een fantasie Ik wil de vreugde delen die jij me brengt Ik ben geraakt door het licht van de liefde De hemel weet dat jij mijn ogen hebt geopend Door jou besef ik eindelijk Realiseer ik me, dat ik geraakt ben door het licht van de liefde Nu is mijn leven als een fantasie Ik wil de vreugde delen die jij me brengt Ik ben geraakt door het licht van de liefde