Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie stone Songtekst: groove me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie stone - groove me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van groove me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals groove me .

Origineel

Aww, sookie sookie now! Hey! Oww, uhh! Come on, baby! Hey there, sugar dumplin', Let me tell you something Boy, I've been trying to say. You look so sweet, And you're so doggone fine. Just can't get you out of my mind. You've be a sweet taste in my mouth. And now I wanna be your spouse, Oh that we can live happily, nah-nah, In a great big ol' roomy house. Just as long as you groove, baby. Oh, yeah. Make me feel good inside. Come on and groove me, baby. I need you to groove me darling. Ah, yeah, make me feel good inside. Come on and groove me baby Uh, I need, groove me darling. Uh, yeah yeah, uh Hey there, sugar dumplin', Come on, give me something Boy, I I've been needing for days. Yes, I'm good, good loving, Plenty, plenty hugging. Oh, you sweet little thang, you. Boy, between you and me, nah-nah, We don't need nopany. No other man, no other girl Enter into our world, Not as long as you groove, baby. Boy oh yeah yeah Come on and groove me, baby. I need, groove me darkling, boy. Uh! Groove me, baby! Come on and groove me! Hey, oh yeah I, I, I, I want you to groove Come on and groove me, baby.

 

Vertaling

Aww, sookie sookie nu! Hallo! Oww, uhh! Kom op, schat! Hey daar, suiker knoedel, Laat me je iets vertellen Tjonge, ik probeerde het te zeggen. Je ziet er zo schattig uit, En je bent zo verdomd goed. Ik kan je gewoon niet uit mijn gedachten krijgen. Je hebt een zoete smaak in mijn mond. En nu wil ik je echtgenoot zijn, Oh dat we gelukkig kunnen leven, nah-nah, In een heel groot oud ruim huis. Zolang je maar groeft, schat. O ja. Geef me een goed gevoel van binnen. Kom op en groef me, schat. Ik wil dat je me een groef geeft. Ah, ja, ik voel me goed van binnen. Kom op en groef me schat Uh, ik heb nodig, groef me schat. Uh, ja ja, uh Hey daar, suiker knoedel, Kom op, geef me iets Tjonge, ik heb al dagen nodig. Ja, ik ben goed, liefdevol, Veel knuffels. Oh, lief klein ding, jij. Jongen, tussen jou en mij, nah-nah, We hebben geen mensen nodig. Geen andere man, geen ander meisje Betreed onze wereld, Niet zolang je groef, schat. Jongen oh ja ja Kom op en groef me, schat. Ik heb een groove nodig, jongen. Uh! Groef me, schat! Kom op en groef me! Hey, oh ja Ik, ik, ik, ik wil dat je groeft Kom op en groef me, schat.