Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie stone Songtekst: i wanna thank ya

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie stone - i wanna thank ya ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wanna thank ya? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wanna thank ya .

Origineel

[Snoop] Ladies & Gentlemen This, Is a jazzy fizzle produc-shizzle Angie Stone sing it baby (Oh) Fo'shizzle dizzle And you can't forget about the big Snoopy d o double gizzle Yeah [Angie] Oh love Just don't know what it is you do to me Somebody upstairs ought toplain Got me feeling free I ain't diggin' nobody but you Can't take a chance on nobody new Said I'm feelin' everything you do Your love is Gangsta' I want to thank ya Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' Oh Don't ya know I love ya baby ya know I really love ya darlin' Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' Don't ya know I love ya baby ya know I really love ya darlin' You know your my destiny And I love this chemistry It keeps on pulling me Making me see your the one god has sent for me I can't explain how your makin' me feel Throw up my hands cause this feeling is real Move em around cause your puttin' it down Your love is Gangsta' I want to thank ya Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' (It's the things you do) Oh Don't ya know I love ya baby ya know I really love ya darlin' Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' Oh Don't ya know I love ya baby ya know I really love ya darlin' You-give-me-a-natural-high It-feels-so-good-I'm-On-Cloud-9 Did you get sent down from heaven Oh, cause it's real and it's pleasure You can try Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' (love it when you) Oh Don't ya know I love ya baby (do the things you do) Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' Oh Don't ya know I love ya baby ya know I really love ya darlin' [Snoop] G A N G S T A From what I see c'mon whistle must we stay Together forever You see coz ever is ever ain't never ever with nobody Do we get up And the 's' oh yes I guessed your blessed I put the rocks on ya fingers earrings jingle No more saga you got a man in ya life And I understand what ya like Ya friends don't want you stayin' while you be seeing me But they don't understand that you love the 'G' in me The way I walk, the way I look, the way I talk, The way you make luv in the dark Some things in life are meant to be I thank god above that you were sent for me Why'see coz my point of view, is all about you, You gotta tell me what you want to do [Angie & Snoop] Come into my life Boy I adore you (I need ya I need ya) Come into my life Boy I adore you (Let's do it let's do it) Come into my life Boy I adore you (Yeah) (C'mon c'mon) Come into my life Boy I adore you (I gotta do it, do it, I gotta do it) Come into my life Boy I adore you Love the way you love me baby Love the way you love me darlin' Oh Don't ya know I love ya baby (Come into my life) ya know I really love ya darlin' (Yeah yeah) Love the way you love me baby (I gotta do it) Love the way you love me darlin' Oh Don't ya know I love ya baby (I gotta do it)

 

Vertaling

[Snoop] Dames heren Dit, Is een jazzy bruisend product-shizzle Angie Stone zingt het schat (Oh) Fo'shizzle duizelt En je kunt het grote niet vergeten Snoopy heeft een dubbele gizzle Ja [Angie] Oh liefde Weet gewoon niet wat je me aandoet Iemand boven zou moeten spelen Ik voel me vrij Ik vind niemand anders dan jij Ik kan niemand op het verkeerde been zetten Zei dat ik alles voel wat je doet Je liefde is Gangsta ' Ik wil je bedanken Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Oh Weet je niet dat ik van je hou schat je weet dat ik echt van je hou, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Weet je niet dat ik van je hou schat je weet dat ik echt van je hou, schat Je weet dat je mijn lot bent En ik hou van deze chemie Het blijft me trekken Mij ??laten zien dat jij de enige god bent die mij heeft gestuurd Ik kan niet uitleggen hoe je me voelt Gooi mijn handen omhoog want dit gevoel is echt Verplaats ze rond, want je puttin 'het naar beneden Je liefde is Gangsta ' Ik wil je bedanken Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat (Het zijn de dingen die je doet) Oh Weet je niet dat ik van je hou schat je weet dat ik echt van je hou, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Oh Weet je niet dat ik van je hou schat je weet dat ik echt van je hou, schat Je geeft me een natuurlijke high Het voelt zo goed dat ik op Cloud 9 zit Ben je uit de hemel neergezonden? Oh, want het is echt en het is plezier Je kan het proberen Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat (hou ervan als je) Oh Weet je niet dat ik van je hou schat (doe de dingen die je doet) Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Oh Weet je niet dat ik van je hou schat je weet dat ik echt van je hou, schat [Snoop] G A N G S T A Van wat ik zie, moeten we blijven Voor altijd samen Zie je, want nooit is nooit nooit met niemand Staan we op En de 's' oh ja, ik vermoed dat je gezegend bent Ik legde de stenen op je vingers oorbellen rinkelen Geen verhaal meer, je hebt een man in je leven En ik begrijp wat je leuk vindt Je vrienden willen niet dat je blijft terwijl je me ziet Maar ze begrijpen niet dat je van de 'G' in mij houdt De manier waarop ik loop, de manier waarop ik kijk, de manier waarop ik praat, De manier waarop je luv maakt in het donker Sommige dingen in het leven zijn bedoeld Ik dank God hierboven dat je voor mij bent gestuurd Waarom zie ik, mijn standpunt gaat helemaal over jou, Je moet me vertellen wat je wilt doen [Angie & Snoop] Kom in mijn leven Jongen, ik ben dol op je (Ik heb je nodig, ik heb je nodig) Kom in mijn leven Jongen, ik ben dol op je (Laten we het doen, laten we het doen) Kom in mijn leven Jongen, ik ben dol op je (Ja) (Komaan, komaan) Kom in mijn leven Jongen, ik ben dol op je (Ik moet het doen, doe het, ik moet het doen) Kom in mijn leven Jongen, ik ben dol op je Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Oh Weet je niet dat ik van je hou schat (Kom in mijn leven) je weet dat ik echt van je hou, schat (Jaaa Jaaa) Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat (Ik moet het doen) Ik hou van de manier waarop je van me houdt, schat Oh Weet je niet dat ik van je hou schat (Ik moet het doen)