Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie stone Songtekst: these are the reasons

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie stone - these are the reasons ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these are the reasons? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these are the reasons .

Origineel

Just like a seed that wouldn't grow. Not 'til it had the right home. You were like that for me. You nurtured me. You cared for me. You never would let go. Not 'til you could breathe new life into me. Don't you see? What you mean to me, everything! Where would I be without ya? So many times you could have walked. But you stood by me through it all. Got me through hurt. Baby you served through every broken thing to put me back together. Now all is good with me. I'm more happy than most can be. I'm so gone and that's OK with me. Oh boy you make me breathe free. [Chorus] You make the sunshine. You make the rain fall. These are the reasons I love you. Just like the wind blows. Or how the Nile flows. Baby I love you. I love you. High as the moon, boy, you've got me flying. And though the seasons, they change. You stay the same boy. These are the reasons. Baby I love you. I love you. Got on my knees real low. Wanna let God know, that I'm so thankful for you. Now and forever, I'll adore. Yeah. I'm crying tears of joy. I'm so in love with you boy. Praisin' His name for blessings and favor. Yeah I want you to know that you have changed my whole life. And now I'm trusting like I never did before. Smiling like I never did before. Loving like I never did before. And it's all because of you. [Chorus]

 

Vertaling

Net als een zaadje dat niet zou groeien. Niet totdat het de juiste woning had. Zo was je voor mij. Je hebt me gekoesterd. Je hebt om me gegeven. Je zou nooit loslaten. Niet totdat je me nieuw leven kon inblazen. Zie je het niet? Wat je voor mij betekent, alles! Waar zou ik zijn zonder jou? Zo vaak had je kunnen lopen. Maar je stond me allemaal bij. Heeft me gekwetst. Schatje je hebt alles doorstaan ??om me weer in elkaar te zetten. Nu is alles goed met mij. Ik ben gelukkiger dan de meesten kunnen zijn. Ik ben zo weg en dat vind ik prima. Oh jongen, je laat me vrij ademen. [Refrein] Jij maakt de zon. Je laat de regen vallen. Dit zijn de redenen waarom ik van je hou. Net zoals de wind waait. Of hoe de Nijl stroomt. Baby ik hou van je. Ik hou van je. Hoog als de maan, jongen, je laat me vliegen. En hoewel de seizoenen veranderen, veranderen ze. Jij blijft dezelfde jongen. Dit zijn de redenen. Baby ik hou van je. Ik hou van je. Ik zat heel laag op mijn knieën. Ik wil God laten weten dat ik je zo dankbaar ben. Nu en voor altijd zal ik dol zijn. Ja. Ik huil van tranen van vreugde. Ik ben zo verliefd op je jongen. Praisin 'Zijn naam voor zegeningen en gunst. Ja Ik wil dat je weet dat je mijn hele leven hebt veranderd. En nu vertrouw ik zoals nooit tevoren. Glimlachend als nooit tevoren. Liefhebben zoals ik nog nooit heb gedaan. En het komt allemaal door jou. [Refrein]