Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie stone Songtekst: time of the month

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie stone - time of the month ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time of the month? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time of the month .

Origineel

It's 3:00 in the morning Tell me where you been See I'm in pain, these my brains And my cramps are getting near Don't want to hear your stories Don't want to hear your lies Let me go to bed Swallow my pride Cause you be sleeping outside [Chorus] It's that time of the month Don't even mess with me It's that time of the month Don't even mess with me I go to work all week Overtime I'm puttin' in Now here's a mess 'cause I get my check and there's money missin' So many things to do and now I'm wondering how They tell me wait 'till they get it straight But my bills are due right now, right now [Chorus: x2] Oh, let's keep it real People don't care how you feel Every little thing (Everything) God may heal it Where's a piece of mind when you need it, oh Lord When does it I can't be bothered, not even with my friends There's a lot of things going through my head Just want to go home and go to bed [Chorus: Repeats]

 

Vertaling

Het is drie uur 's nachts Vertel me waar je bent geweest Kijk, ik heb pijn, dit zijn mijn hersenen En mijn krampen komen dichterbij Ik wil je verhalen niet horen Ik wil je leugens niet horen Laat me naar bed gaan Slik mijn trots in Omdat je buiten slaapt [Refrein] Het is die tijd van de maand Knoei niet eens met me Het is die tijd van de maand Knoei niet eens met me Ik ga de hele week naar mijn werk In de loop van de tijd stop ik erin Hier is een zooitje 'want ik krijg mijn cheque en er is geld mis' Zoveel dingen te doen en nu vraag ik me af hoe Ze zeggen me te wachten totdat ze het duidelijk hebben Maar mijn rekeningen moeten nu worden betaald, nu [Refrein: x2] Oh, laten we het echt houden Het kan mensen niet schelen hoe je je voelt Elk klein ding (Alles) God mag het genezen Waar is een gemoedsrust als je het nodig hebt, o Heer Wanneer doet het Ik kan me niet druk maken, zelfs niet met mijn vrienden Er gaan veel dingen door mijn hoofd Ik wil gewoon naar huis en naar bed gaan [Refrein: herhaalt]