Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angie stone Songtekst: u haul

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angie stone - u haul ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van u haul? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angie stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angie stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals u haul .

Origineel

I bet you realize this time that When you see my friend sittin' outside They were there to help me pack my bag and Tell me don't listen to ya if you're beggin' Cause they know Iin' straight back home to you And they know I'm a constant fool for you So I'm puttin' my things on a U-Haul And I'm blockin' out your number when you call [Chorus] No conversation, you can keep your words Cause ninety per cent, I done already heard How long did you think that I would sit here for I'm lettin' you know, it's not exceptional Ain't no conversation, you can save the games And anything you say, I will remain the same How long did you think that I would sit here for Destroying my soul, it ain't exceptional I can't believe you even tried to blame me Cause you're the one that changed, I've been the same me And I've been by your side like a two-way And like a pager with no clamp, that's how you lose me So my friendse, they help me get over you Cause they're sick and tired of seein' what I go through I put all of my things on the U-Haul And I won't accept at all wheneever you call [Chorus] I should have left you're ass long time ago (I should have left you) I was too scared to be out on my own (Cause you made me feel like) You made me feel there was no other way (I would never find another) That I wouldn't find love, I would be lonely Cause you, you (made) made (me) me (feel so damn low) So low, low low, low low, low low Now take a look at what's happening This is tragic like when Michael left The Jacksons I told you, you should be careful what you're asking You wished I would've left you with some quiet time But now you got more time than any time I know you never thought that I would jet out But I left before you could tell me "Get out" [Chorus]

 

Vertaling

Ik wed dat je je dit keer realiseert Als je mijn vriend buiten ziet zitten Ze waren er om me te helpen mijn tas in te pakken en Zeg me, luister niet naar je als je begint Omdat ze weten dat ik regelrecht terug naar huis ben En ze weten dat ik een constante dwaas voor je ben Dus ik zet mijn spullen op een U-Haul En ik blokkeer je nummer als je belt [Refrein] Geen gesprek, je kunt je woorden houden Want negentig procent heb ik al gehoord Hoe lang dacht je dat ik hier zou blijven zitten Ik laat het je weten, het is niet uitzonderlijk Er is geen gesprek, je kunt de spellen opslaan En wat je ook zegt, ik zal hetzelfde blijven Hoe lang dacht je dat ik hier zou blijven zitten Mijn ziel vernietigen, het is niet uitzonderlijk Ik kan niet geloven dat je me zelfs de schuld probeerde te geven Omdat jij degene bent die veranderd is, ben ik dezelfde ik geweest En ik ben aan jouw zijde geweest als een tweerichtingsverkeer En als een pieper zonder klem, zo verlies je me Dus mijn vriend, ze helpen me over je heen te komen Omdat ze het zat zijn om te zien wat ik doormaak Ik heb al mijn spullen op de U-Haul gezet En ik accepteer helemaal niet wanneer je belt [Refrein] Ik had je lang geleden al moeten achterlaten (Ik had je moeten verlaten) Ik was te bang om alleen te zijn (Omdat je me het gevoel gaf) Je gaf me het gevoel dat er geen andere manier was (Ik zou nooit een ander vinden) Dat ik geen liefde zou vinden, ik zou eenzaam zijn Want jij, jij (maakte) mij (ik voel me zo verdomd laag) Dus laag, laag laag, laag laag, laag laag Kijk nu eens wat er gebeurt Dit is tragisch, zoals toen Michael The Jacksons verliet Ik zei toch dat je voorzichtig moet zijn met wat je vraagt Je wenste dat ik je wat rust had gegeven Maar nu heb je meer tijd dan ooit Ik weet dat je nooit had gedacht dat ik zou wegvliegen Maar ik ben vertrokken voordat je me kon zeggen "Ga weg" [Refrein]