Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angry johnny and the killbillies Songtekst: whiskey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angry johnny and the killbillies - whiskey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whiskey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angry johnny and the killbillies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angry johnny and the killbillies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whiskey .

Origineel

You say you want me to choose Between life without you Between life without you, and life without my whiskey That isn't much of a choice No, I don't think that it's fair When I was alone, my whiskey was always there When I needed a friend When I was feeling way down When no one was there my whiskey was always around Do you care about me or are you just being vain? It's not my whiskey, it's you that drives me insane You and me ain't the same as we were before. I don't know what happened, maybe we just got bored Now you're telling me, how it's gonna be Who made you the boss? did you win some toss? I wish you'd understand, I wish that you would lend a hand But you're to busy telling me what to do You told me I had to choose Between you and my booze Well, I'm afraid that you lose, I'll take my whiskey. Jawbone

 

Vertaling

Je zegt dat je wilt dat ik kies Tussen een leven zonder jou Tussen een leven zonder jou, en een leven zonder mijn whisky Dat is niet echt een keuze. Nee, ik denk niet dat het eerlijk is Toen ik alleen was, was mijn whisky er altijd Wanneer ik een vriend nodig had When I was feeling way down Toen er niemand was, was mijn whisky altijd in de buurt Geef je om mij of ben je gewoon ijdel? Het is niet mijn whisky, het is jij die me gek maakt. Jij en ik zijn niet meer hetzelfde als vroeger. Ik weet niet wat er gebeurd is, misschien verveelden we ons gewoon Nu vertel je me, hoe het zal zijn Wie heeft jou de baas gemaakt? Heb je een toss gewonnen? Ik wou dat je het begreep, ik wou dat je een handje zou toesteken Maar je hebt het te druk om me te vertellen wat ik moet doen. Je zei me dat ik moest kiezen Tussen jou en mijn drank Nou, ik ben bang dat je verliest, Ik neem mijn whisky. Jawbone