Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angry samoans Songtekst: high on drugs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angry samoans - high on drugs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van high on drugs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angry samoans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angry samoans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals high on drugs .

Origineel

Gotta get up before it's too late-- I can't get up, and now it's too late! I've got a degree, I can't get a job; I'm fallin' asleep, I'm a lazy slob... I'm high on drugs! I'm so high on drugs! Everybody knows what the problem is... Everybody knows... 'Coz I'm messed up on... Everybody knows, what's my name? I'm just a loser in this big life game! I can't stand up, I can't sit down... I can't do nothin', I can't get around! I'm high on drugs! I'm so high on drugs! I play lead guitar in a metal band I wear spandex pants I'm a real cave man My amplifier is bigger than you and a single digit defines my IQ I'm high on drugs! I'm so high on drugs! Everybody knows what the problem is... Everybody knowss... 'Coz I'm messed up on... High on... I'm high on...

 

Vertaling

Ik moet opstaan voor het te laat is. Ik kan niet opstaan, en nu is het te laat! Ik heb een diploma, ik kan geen baan krijgen; Ik val in slaap, ik ben een luie sloeber... Ik ben high van de drugs! Ik ben zo high van de drugs! Iedereen weet wat het probleem is... Iedereen weet het... Omdat ik aan de drugs ben... Iedereen weet het, wat is mijn naam? Ik ben gewoon een loser in dit grote levensspel. Ik kan niet opstaan, ik kan niet zitten... Ik kan niets doen, ik kan me niet verplaatsen! Ik ben high van de drugs! Ik ben zo high van de drugs! Ik speel lead gitaar in een metal band. Ik draag spandex broeken, ik ben een echte holbewoner. Mijn versterker is groter dan jij en een enkel cijfer bepaalt mijn IQ Ik ben high van de drugs. Ik ben zo high van de drugs! Iedereen weet wat het probleem is... Iedereen weet het... 'Omdat ik high ben van... High van... Ik ben high van...