Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: angus julia stone Songtekst: draw your swords

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: angus julia stone - draw your swords ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van draw your swords? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van angus julia stone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van angus julia stone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals draw your swords .

Origineel

See her come down, through the clouds I feel like a fool I ain't got nothing left to give Nothing to lose So come on Love, draw your swords Shoot me to the ground You are mine, I am yours Lets not fuck around Cause you are, the only one Cause you are, the only one I see them snakes come through the ground They choke me to the bone They tie me to their wooden chair Here are all my songs So come on Love, draw your swords Shoot me to the ground You are mine, I am yours Lets not fuck around Cause you are, the only one Cause you are, the only one The only Cause you are, the only one Cause you are, the only one The only one The only one The only one The only one So come on Love, draw your swords Shoot me to the ground You are mine, I am yours Lets not fuck around The only

 

Vertaling

Zie haar naar beneden komen, door de wolken Ik voel me als een dwaas I ain't got nothing left to give Niets te verliezen Dus kom op Love, trek je zwaarden Schiet me neer op de grond Jij bent van mij, ik ben van jou Laten we niet rotzooien Want jij bent, de enige Want jij bent, de enige Ik zie die slangen door de grond komen Ze wurgen me tot op het bot Ze binden me vast aan hun houten stoel Hier zijn al mijn liedjes Dus kom op Love, trek je zwaarden Schiet me tot op de grond Jij bent van mij, ik ben van jou Laten we niet rotzooien Want jij bent, de enige Want jij bent, de enige De enige Omdat jij de enige bent Omdat jij de enige bent De enige De Enige De Enige De enige Dus kom op Love, trek je zwaarden Schiet me tegen de grond Jij bent van mij, ik ben van jou Laten we niet rotzooien De enige