Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: animal collective Songtekst: bleed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: animal collective - bleed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bleed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van animal collective! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van animal collective en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bleed .

Origineel

[Intro] "You know, those red moments where it's thin, like, pretty, early on, and... But then, simul- I also, like, include the... like the tinted blues" [Verse 1] Blessed Nightmare Heart pain Hurtful Somehow I feel Hopeful [Verse 2] Listen Nightmare New plane I swore Good friend I've been Shameful [Hook] That I must bleed [Verse 1] Blessed Nightmare Heart pain Hurtful Somehow I feel Hopeful [Verse 2] Listen Nightmare New plane I swore Good friend I've been Shameful [Hook] That I must bleed [Verse 1] Blessed Nightmare Heart pain Hurtful Somehow I feel Hopeful [Verse 2] Listen Nightmare New plane I swore Good friend I've been Shameful [Hook] That I must bleed

 

Vertaling

[Intro] "Je weet wel, die rode momenten waar het dun is, zoals, mooi, vroeg, en... Maar dan, simul- Ik ook, zoals, omvatten de... zoals de getinte blues " [Verse 1] Gezegend Nachtmerrie Pijn in het hart Pijnlijk Somehow voel ik Hoopvol [Verse 2] Luister Nachtmerrie Nieuw vliegtuig Ik heb het gezworen. Goede vriend Ik ben geweest Beschamend [Haak] Dat ik moet bloeden [Verse 1] Gezegend Nightmare Pijn in het hart Pijnlijk Somehow voel ik Hoopvol [Verse 2] Luister Nightmare Nieuw vliegtuig Ik heb het gezworen. Goede vriend Ik ben geweest Beschamend [Haak] Dat ik moet bloeden [Verse 1] Blessed Nightmare Pijn in het hart Hurtful Somehow voel ik Hoopvol [Verse 2] Luister Nightmare Nieuw vliegtuig Ik heb het gezworen. Goede vriend Ik ben geweest Beschamend [Haak] Dat ik moet bloeden