Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: animal collective Songtekst: unsolved mysteries

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: animal collective - unsolved mysteries ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van unsolved mysteries? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van animal collective! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van animal collective en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals unsolved mysteries .

Origineel

"Oh look at me", that sweet boy's plea His mother cried, "My child's tied his laces" Why must we move on from such happy lawns Into nostalgia's palm and feed on the traces Do you hop to the dance or embarrass the parents? Who should I please? I go to sleep worrying That blood in the dark will attract the sharks Who are not violent we all got hungry bellies But where are the still unborn who could look at me with the one eye Who could look at me with no eyes Who could look at me with me in their eyes What's pain? What's sadness anyway? It's not crying like a child What's graying? What's aging anyway? It's not growing in the wild I feel like I've just been born When you look at me with your green eyes When you look at me with your black eyes When you look at me with your dead eyes And I can't understand when holding her hand So womanly, I have to go and kiss her And what a surprise to look in those eyes To find suddenly he is Jack, the Ripper Too suddenly he was Jack, the Ripper He stopped crying like a child She stopped crying like a child Jack, the Ripper [x3]

 

Vertaling

"Oh kijk naar mij", pleitte die lieve jongen Zijn moeder riep, "Mijn kind heeft zijn veters gestrikt" Waarom moeten we van zulke gelukkige grasvelden In de palm van nostalgie en ons voeden met de sporen Spring je naar de dans of zet je de ouders voor schut? Wie moet ik behagen? Ik ga slapen en maak me zorgen Dat bloed in het donker de haaien zal aantrekken Die niet gewelddadig zijn, we hebben allemaal hongerige buiken Maar waar zijn de nog ongeborenen die naar me kunnen kijken met hun ene oog Die naar me kunnen kijken zonder ogen Die naar me kunnen kijken met mij in hun ogen Wat is pijn? Wat is verdriet eigenlijk? Het is niet huilen als een kind Wat is ouder worden? Wat is ouder worden eigenlijk? Het is niet groeien in de natuur Ik voel me alsof ik net geboren ben Als je me aankijkt met je groene ogen Als je me aankijkt met je zwarte ogen Als je me aankijkt met je dode ogen En ik kan het niet begrijpen als ik haar hand vasthoud Zo vrouwelijk, dat ik haar moet gaan kussen En wat een verrassing om in die ogen te kijken Om plotseling te ontdekken dat hij Jack, the Ripper is Te plotseling was hij Jack, the Ripper Hij stopte met huilen als een kind Zij stopte met huilen als een kind Jack, the Ripper [x3]