Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: animal planet Songtekst: walk away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: animal planet - walk away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van animal planet! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van animal planet en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk away .

Origineel

I can't give you everything Cause you are wearing that diamond ring I know you gave yourself to another And I can't handle being only your lover Walk away Close the door Walk away Strike the chord Another place and another time You and I'd be walking that line This is one of those times to just let go Better off alone than on that road Walk away Close the door Walk away Strike the chord It's not that I wouldn't love to find you But I'm not the one who can unwind you And I can't help put myself in his shoes I already got enough of them karma dues Walk away Close the door Walk away Strike the chord

 

Vertaling

Ik kan je niet alles geven Omdat je die diamanten ring draagt Ik weet dat je jezelf aan een ander hebt gegeven En ik kan er niet tegen dat ik alleen je geliefde ben Weglopen Doe de deur dicht Weglopen Sla op het akkoord Een andere plaats en een andere keer Jij en ik zouden die lijn bewandelen Dit is een van die momenten om gewoon los te laten Alleen beter af dan op die weg Weglopen Doe de deur dicht Weglopen Sla op het akkoord Het is niet dat ik je niet graag zou vinden Maar ik ben niet degene die je kan ontspannen En ik kan het niet helpen dat ik mezelf in zijn schoenen zet Ik heb er al genoeg van karma Weglopen Doe de deur dicht Weglopen Sla op het akkoord