Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: animation Songtekst: i want you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: animation - i want you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i want you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van animation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van animation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i want you .

Origineel

Time and time again I keep trying to put you out of my mind I can't concentrate you're the only feeling I can find. And it's taking over rolling me over seems like it won't stop And I've lost control of my heart and soul. 'Cause when I see your eyes then I know I want you When I hear your voice that's when I know I want you. Losing all my defenses you're slipping back inside of my head It's getting so I can't exist without the thought of us together again. And it's taking over rolling me over seems like it won't stop . . . When I feel your touch then I know I want you Then I know I want you I want you! In my life it's been so uncertain Ties were broken and it left me hurting Maybe now I can trust again with you. And it's taking over rolling me over seems like it won't stop . . . When I feel your touch then I know I want you Then I know I want you I want you ! 'Cause when I see your eyes then I know I want you When I hear your voice that's when I know I want you. When I feel your touch then I know I want you Then I know I want you I want you !

 

Vertaling

Keer op keer probeer ik je uit mijn gedachten te zetten Ik kan me niet concentreren jij bent het enige gevoel dat ik kan vinden. En het neemt me over rolt me over het lijkt alsof het niet zal stoppen And I've lost control of my heart and soul. Want als ik je ogen zie dan weet ik dat ik je wil Als ik je stem hoor dat is wanneer ik weet dat ik je wil. Ik verlies al mijn verdediging en je glijdt terug in mijn hoofd. Het wordt zo dat ik niet kan bestaan zonder de gedachte aan ons weer samen. En het neemt me over rolling me over het lijkt alsof het niet zal stoppen . . . Als ik je aanraking voel dan weet ik dat ik je wil Dan weet ik dat ik je wil Ik wil jou. In mijn leven is het zo onzeker geweest Banden werden verbroken en het liet me pijnlijk achter Misschien kan ik nu weer vertrouwen met jou. En het neemt me over rolling me over seems like it won't stop . . . Als ik je aanraking voel dan weet ik dat ik je wil Dan weet ik dat ik je wil Ik wil jou ! 'Cause when I see your eyes dan weet ik dat ik je wil When I hear your voice dan weet ik dat ik je wil. Als ik je aanraking voel dan weet ik dat ik je wil Dan weet ik dat ik je wil Ik wil jou !