Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita baker Songtekst: fairy tales

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita baker - fairy tales ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fairy tales? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fairy tales .

Origineel

I can remember stories Those things my mother said She told me fairy tales before I went to bed She spoke of happy endings Then tucked me in real tight She turned my night light on And kissed my face good night My mind would fill with visions of perfect paradise She told me everything She said he'd be so nice He'd ride up on his horse and take me away one night I'd be so happy with him We'd ride clean out of sight She never said That we would curse, cry and scream & lie She never said that maybe Someday he'd say goodbye The story ends as stories do Reality steps into view No longer living life in paradise of fairy tales Uh No, uh, huh Mmm, mmm She spoke about happy endings Of stories not like this She said he'd slay all dragon Defeat the evil prince She said he'd come to save me Swim through the stormy seas I'd understand the story It would be good for me You never came to save me You let me stand alone Out in the wilderness Alone in the cold My story end as stories do Reality steps into view No longer living life in paradise No fairy tales Yes I don't look for pie up in the sky, baby Need reality now Said I don't feel the need to be pacified Don't you try Honey, I know you lied You never came to save me You let me stand alone Out in the wilderness Alone in the cold I found no magic potion No horse with wings to fly I found the poison apple My destiny to die No royal kiss could save me No magic spell to spin My fantasy is over My life must now begin My story end as stories do Reality steps into view No longer living life in paradise No fairy tales Eh Hey, hey, eee Mmm, mmm Lord have mercy Oooh Oooh Mmm Oh Lord

 

Vertaling

Ik kan me verhalen herinneren De dingen die mijn moeder zei Ze vertelde me sprookjes voor ik naar bed ging Ze sprak over happy endings Dan stopte ze me goed in Ze deed mijn nachtlampje aan En kuste mijn gezicht goedenacht Mijn geest vulde zich met visioenen van het perfecte paradijs Ze vertelde me alles Ze zei dat hij zo aardig zou zijn Hij zou op zijn paard komen en me op een nacht meenemen Ik zou zo gelukkig met hem zijn We zouden uit het zicht rijden Ze heeft nooit gezegd Dat we zouden vloeken, huilen, schreeuwen en liegen Ze heeft nooit gezegd dat hij misschien Op een dag zou hij afscheid nemen Het verhaal eindigt zoals verhalen eindigen De realiteit komt in zicht Niet langer leven in het paradijs van sprookjes Uh Nee, uh, huh Mmm, mmm Ze sprak over happy endings Van verhalen niet zoals deze Ze zei dat hij alle draken zou verslaan De kwade prins zou verslaan Ze zei dat hij zou komen om me te redden Zwemmen door de stormachtige zeeën Ik zou het verhaal begrijpen Het zou goed voor me zijn Je bent nooit gekomen om me te redden Je liet me alleen staan In de wildernis Alleen in de kou Mijn verhaal eindigt zoals verhalen eindigen De realiteit komt in zicht Niet langer leven in het paradijs Geen sprookjes Ja Ik zoek niet naar taart in de lucht, schatje Ik heb de realiteit nu nodig. Ik zei dat ik niet gepacificeerd hoef te worden Probeer het maar niet. Schat, ik weet dat je loog. Je bent nooit gekomen om me te redden. Je liet me alleen staan In de wildernis Alleen in de kou Ik vond geen toverdrank Geen paard met vleugels om te vliegen Ik vond de giftige appel Mijn lot om te sterven Geen koninklijke kus kon mij redden Geen magische spreuk om te spinnen Mijn fantasie is voorbij Mijn leven moet nu beginnen Mijn verhaal eindigt zoals verhalen eindigen De realiteit komt in zicht Niet langer leven in het paradijs Geen sprookjes Eh Hey, hey, eee Mmm, mmm Heer, heb genade Oooh Oooh Mmm Oh Heer