Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita baker Songtekst: whatever it takes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita baker - whatever it takes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whatever it takes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whatever it takes .

Origineel

[Verse 1] I've always told you I'd give anything My baby you've been my best, my only friend There's nothing like the joy you bring I wonder what would happen If you would trust in me I'd make you believe, I'd make you see No need to run from me [Pre-Chorus] I'd make you feel like never before Here I stand, heart in hand, help me find the door Anybody can see, baby, you've been hurt before Let me heal your pain and you won't ever hurt no more [Chorus] Whatever it takes to make you happy, baby Whatever it takes to make you smile Whatever it takes to make you feel good, baby I'll be around [Verse 2] One moment spent near you Rules all my pain Your miracle soothes me Your hurricane moves me I cannot explain And burdens get heavy Become too much to bear Honey, don't you say nothing Hold on, I'm coming I want you to know that I'll be there [Pre-Chorus] I'll make you feel like never before Willing and able, baby, open up the door Everybody can see, baby, you've been hurt before Let me heal all your pain Never let you hurt anymore... [Chorus] Whatever it takes to make you happy, baby Whatever it takes to make you smile Whatever it takes to make you feel good, baby I'll be around

 

Vertaling

[Verse 1] I've always told you I'd give anything Mijn baby je bent mijn beste, mijn enige vriend There's nothing like the joy you bring Ik vraag me af wat er zou gebeuren Als je me zou vertrouwen Ik zou je laten geloven, Ik zou je laten zien Je hoeft niet van me weg te lopen [Pre-Chorus] Ik zou je laten voelen als nooit tevoren Hier sta ik, hart in de hand, help me de deur te vinden Iedereen kan het zien, schatje, je bent eerder gekwetst geweest Laat me je pijn helen en je zult nooit meer pijn hebben [refrein] Wat er ook nodig is om je gelukkig te maken, baby Wat er ook voor nodig is om je te laten lachen Wat er ook voor nodig is om je goed te laten voelen, schat I'll be around [Verse 2] Een moment dicht bij jou Overwin al mijn pijn Your miracle soothes me Jouw orkaan ontroert me Ik kan het niet uitleggen En lasten worden zwaar Worden te veel om te dragen Lieverd, zeg niets Hou vol, ik kom eraan I want you to know that I'll be there [Pre-Chorus] I'll make you feel like never before Willen en kunnen, baby, doe de deur open Iedereen kan zien, baby, dat je al eerder gekwetst bent geweest Let me heal all your pain Never let you hurt anymore... [Chorus] Wat er ook nodig is om je gelukkig te maken, baby Wat er ook voor nodig is om je te laten lachen Wat er ook voor nodig is om je goed te laten voelen, schat I'll be around