Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita baker Songtekst: you can reach me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita baker - you can reach me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can reach me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita baker! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita baker en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can reach me .

Origineel

You can reach me by rail way You can reach me by trail way You can reach me on an airplane You can reach me with your mind You can reach me by caravan Cross the desert like a Arab man I don't care how you get here Just get here if you can You can reach me by sail boat Climb a tree and swing rope to rope Take a sled and slide down slope Into these arms of mine You can jump on a speedy colt cross the border in a blaze of hope I don't care how you get here Just get here if you can There are hills and mountains between us Always something to get over If I had my way surely you'd be closer I need you closer There are hills and mountains between us Always something to get over If I had my way surely you'd be closer I need you closer You can windsurf into my life Take me up on a carpet ride You can make it in a big balloon But you better get here soon You can reach me by caravan Cross the desert like a Arab man I don't care how you get here Just get here if you can I need you right here right now I need you here by my side I don't care how you get here Just get here if you can

 

Vertaling

Je kunt me bereiken via het spoor Je kunt me bereiken via een spoor Je kunt me bereiken in een vliegtuig Je kunt me bereiken met je geest Je kunt me bereiken met een karavaan Doorkruis de woestijn als een Arabier Het maakt me niet uit hoe je hier komt Kom gewoon hier als je kunt Je kunt me bereiken per zeilboot Klim in een boom en slinger touw aan touw Neem een slee en glijd van de helling In deze armen van mij Je kunt op een snel veulen springen de grens oversteken in een gloed van hoop Het maakt me niet uit hoe je hier komt Kom gewoon hier als je kunt Er zijn heuvels en bergen tussen ons Altijd iets om overheen te komen Als het aan mij lag, zou je dichterbij zijn Ik heb je dichterbij nodig Er zijn heuvels en bergen tussen ons Altijd iets om overheen te komen Als ik het voor het zeggen had, zou je dichterbij zijn Ik heb je dichterbij nodig Je kan windsurfen in mijn leven Neem me mee op een tapijt rit Je kunt het in een grote ballon doen Maar je kunt maar beter snel komen Je kunt me bereiken met een karavaan Doorkruis de woestijn als een Arabier Het maakt me niet uit hoe je hier komt Kom gewoon hier als je kunt. Ik heb je hier en nu nodig. Ik heb je hier aan mijn zijde nodig Het maakt me niet uit hoe je hier komt Kom gewoon hier als je kan