Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita cochran Songtekst: will you be here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita cochran - will you be here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van will you be here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita cochran! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita cochran en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals will you be here .

Origineel

You ask me if I love you Something I should know by now Well, I don't look at love As something you play with When I give my heart, I give it all But it's been a while Since I've felt these old feelings You're tearing down walls That I've built 'round my heart So I have to ask if you're sure that you're ready Before I let the rest of me fall Will you be here when I need a shoulder And hold to my hand when I need you most Promise your love always and forever It's something that's got to be clear Will you be here When the nights are long And the chill gets colder Will your heart stay strong And love with no doubt Will you look at me when I get older The same way you look at me now Will you be here when I need a shoulder And hold to my hand when I need you most Promise your love always and forever It's something that's got to be clear Will you be here Promise your love always and forever Will you be here when I need a shoulder And hold to my hand when I need you most Promise your love always and forever It's something that's got to be clear Will you be here, will you be here It's something that's got to be clear Will you be here

 

Vertaling

Je vraagt ??me of ik van je hou Iets wat ik nu al moet weten Nou, ik kijk niet naar liefde Als iets waar je mee speelt Als ik mijn hart geef, geef ik het allemaal Maar het is een tijdje geleden Sinds ik deze oude gevoelens heb gevoeld Je breekt muren af Dat ik om mijn hart heb gebouwd Dus ik moet vragen of je zeker weet dat je er klaar voor bent Voordat ik de rest liet vallen Ben je hier als ik een schouder nodig heb En houd mijn hand vast wanneer ik je het meest nodig heb Beloof je liefde altijd en voor altijd Het moet duidelijk zijn Zal je hier zijn Als de nachten lang zijn En de kou wordt kouder Zal je hart sterk blijven? En liefde zonder twijfel Wil je naar me kijken als ik ouder word Dezelfde manier waarop je nu naar me kijkt Ben je hier als ik een schouder nodig heb En houd mijn hand vast wanneer ik je het meest nodig heb Beloof je liefde altijd en voor altijd Het moet duidelijk zijn Zal je hier zijn Beloof je liefde altijd en voor altijd Ben je hier als ik een schouder nodig heb En houd mijn hand vast wanneer ik je het meest nodig heb Beloof je liefde altijd en voor altijd Het moet duidelijk zijn Ben je hier, ben je hier Het moet duidelijk zijn Zal je hier zijn