Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita o day Songtekst: early autumn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita o day - early autumn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van early autumn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita o day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita o day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals early autumn .

Origineel

When an early autumn walks the land and chills the breeze And touches with her hand the summer trees Perhaps you'll understand what memories I own There's a dance pavilion, all shuttered down A winding country lane, all russet brown A frosty windowpane shows me a town grown lonely That spring of ours that started, so April-hearted Seemed made for just a boy and girl I never dreamed, did you, any fall could come in view So early, early Darling, if you care, please let me know I'll meet you anywhere, I miss you so Let's never have to share another early autumn

 

Vertaling

Als een vroege herfst over het land loopt en de wind verkilt en met haar hand de zomerbomen aanraakt Misschien begrijp je dan welke herinneringen ik bezit Er is een danspaviljoen, helemaal gesloten Een kronkelend landweggetje, helemaal roodbruin Een bevroren ruit toont me een eenzame stad Die lente van ons die begon, zo april-hartig leek gemaakt voor slechts een jongen en meisje Ik heb nooit gedroomd, jij wel, dat de herfst in zicht kon komen Zo vroeg, vroeg Schat, als je om me geeft, laat het me dan weten Ik ontmoet je overal, ik mis je zo Laten we nooit meer een vroege herfst hoeven te delen