Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita o day Songtekst: from this moment on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita o day - from this moment on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van from this moment on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita o day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita o day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals from this moment on .

Origineel

From this moment on, You for me dear, Only two for tea dear, From this moment on, From this happy day, No more blue songs, Only hoop-de-doo songs, From this moment on You've got the love I need so much Got the skin I love to touch Got the arms to hold me tight Got the sweet lips to kiss me goodnight From this moment on You and I babe We'll be ridin' high babe Every care is gone From this moment on. You've got the love I need so much Got the skin I love to touch Got the arms to hold me tight Got the sweet lips to kiss me goodnight From this moment on You and I babe We'll be ridin' high babe Every care is gone From this moment, From this moment, This very moment, This moment on.

 

Vertaling

Vanaf dit moment, Jij voor mij, schat, Slechts twee voor thee, schat, Vanaf dit moment, Vanaf deze gelukkige dag, Geen blauwe liedjes meer, Alleen nog hoepel-de-doe liedjes, Vanaf dit moment Jij hebt de liefde die ik zo nodig heb Got the skin I love to touch Heb de armen om me stevig vast te houden Heb je de zoete lippen om me welterusten te kussen Vanaf dit moment You and I babe We'll be ridin' high babe Every care is gone From this moment on. You've got the love I need so much Got the skin I love to touch Je hebt de armen om me stevig vast te houden Got the sweet lips to kiss me goodnight From this moment on You and I babe We'll be ridin' high babe Every care is gone Vanaf dit moment, From this moment, Dit eigenste moment, Op dit moment.