Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita o day Songtekst: just in time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita o day - just in time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van just in time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita o day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita o day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals just in time .

Origineel

I was resting comfortably, face down in the gutter Life was serene, I knew where I was at "There's no hope for him," my dearest friends would mutter I was something dragged in by the cat. Then Just in time, I found you just in time Before you came my time was running low I was lost, the losing dice were tossed My bridges all were crossed, nowhere to go Now you're here and now I know just where I'm going No more doubt or fear, I found my way For love came just in time, you found me just in time And changed my lonely life that lovely day

 

Vertaling

Ik lag lekker te rusten, met mijn gezicht in de goot. Het leven was sereen, ik wist waar ik aan toe was "Er is geen hoop voor hem," mompelden mijn beste vrienden Ik werd iets meegesleurd door de kat. Toen Net op tijd, vond ik jou net op tijd Voordat jij kwam was mijn tijd bijna om Ik was verloren, de verliezende dobbelstenen waren geworpen My bridges all were crossed, nowhere to go Nu ben je hier en nu weet ik waar ik heen ga Geen twijfel of angst meer, ik heb mijn weg gevonden Want liefde kwam net op tijd, je vond me net op tijd En veranderde mijn eenzame leven die mooie dag