Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anita o’day Songtekst: angel eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anita o’day - angel eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anita o’day! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anita o’day en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel eyes .

Origineel

Try to think that love's not around Still it's uncomfortably near My own heart ain't gainin' no ground Because my angel eyes ain't here Angel eyes that old devil sent They glow unbearably bright Need I say that my love's mis-spent Mis-spent with angel eyes tonight So drink up, drink up all you people And order anything you see Have fun you happy people The drink, and the laugh's, on me Pardon me, but I gotta run The fact's uncommonly clear I gotta find who's now number one And why my angel eyes ain't here I gotta find who's now the number one And why my angel eyes ain't here 'scuse me while I disappear

 

Vertaling

Probeer te denken dat liefde niet in de buurt is Toch is het ongemakkelijk dichtbij Mijn eigen hart wint geen terrein Omdat mijn engelachtige ogen er niet zijn Engelenogen die de oude duivel stuurde Ze gloeien ondraaglijk helder Moet ik zeggen dat mijn liefde verkeerd is besteed Verkeerd besteed met engelenogen vanavond Dus drink op, drink op alle mensen En bestel alles wat je ziet Veel plezier, gelukkige mensen De drank, en de lach, is van mij Vergeef me, maar ik moet rennen Het feit is ongewoon duidelijk Ik moet uitzoeken wie nu nummer één is En waarom mijn engelenogen er niet zijn Ik moet uitvinden wie nu de nummer één is En waarom mijn engel ogen niet hier zijn Excuseer me terwijl ik verdwijn