Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anitta Songtekst: bang (english version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anitta - bang (english version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bang (english version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anitta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anitta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bang (english version) .

Origineel

Come come baby. I can see you wanna touch me, yeah. I want it. And you know that I like it my way. Bang Bang. My eyes left a bullseye on you. Let me tell you what I'm gonna do. Imma make it happen. Gotta be my way. When n' how we come close. Tell me if you gonna be a man. I'm the type to always take command. If you really want this you cannot be late. hesitate. I can dominate you. Come out on top like I do. Turn your head around. I wanna see you, feel you. I know how to shock you. No one does it like I do. And I wont stop. I'm gonna tease you baby. Come come baby. I can see you wanna touch me, yeah. I want it. And you know that I like it my way. Bang Bang. My eyes left a bullseye on you. Let me tell you what I'm gonna do. Imma make it happen. Gotta be my way. When n' how we come close. Tell me if you gonna be a man. I'm the type to always take command. If you really want this you. cannot be late, hesitate. I can dominate you. Come out on top like I do. Turn your head around. I wanna see you, feel you. I know how to shock you. No one does it like I do. And I wont stop. I'm gonna tease you baby. Come come baby. I can see you wanna touch me, yeah. I want it. And you know that I like it my way. I can dominate you. Come out on top like I do. Turn your head around. I wanna see you, feel you. I know how to shock you. No one does it like I do. And I wont stop. I'm gonna tease you baby. Come come baby. I can see you wanna touch me, yeah. I want it. And you know that I like it my way

 

Vertaling

Kom, kom, schatje. Ik kan zien dat je me wilt aanraken, ja. Ik wil het. En je weet dat ik het op mijn manier wil. Bang Bang. Mijn ogen hebben een bullseye op je achtergelaten. Laat me je vertellen wat ik ga doen. Ik zorg dat het gebeurt. Het moet op mijn manier. Wanneer n 'hoe we dicht komen. Zeg me of je een man zult zijn. Ik ben het type dat altijd de leiding neemt. Als je dit echt wilt, mag je niet te laat zijn. Twijfel. Ik kan je domineren. Kom aan de top zoals ik dat doe. Draai je hoofd om. Ik wil je zien, je voelen. Ik weet hoe ik je moet shockeren. Niemand doet het zoals ik het doe. En ik zal niet stoppen. Ik ga je plagen baby. Kom, kom, schatje. Ik kan zien dat je me wilt aanraken, ja. Ik wil het. En je weet dat ik het op mijn manier wil. Bang Bang. Mijn ogen hebben een bullseye op je achtergelaten. Laat me je vertellen wat ik ga doen. Ik zorg dat het gebeurt. Het moet op mijn manier. Wanneer n 'hoe we dicht komen. Zeg me of je een man zult zijn. Ik ben het type dat altijd de leiding neemt. Als je dit echt wilt, mag je niet te laat komen of aarzelen. Ik kan je domineren. Kom op de top zoals ik dat doe. Draai je hoofd om. Ik wil je zien, je voelen. Ik weet hoe ik je moet shockeren. Niemand doet het zoals ik het doe. En ik zal niet stoppen. Ik ga je plagen baby. Kom, kom, schatje. Ik kan zien dat je me wilt aanraken, ja. Ik wil het. En je weet dat ik het op mijn manier wil. Ik kan je domineren. Kom er bovenop zoals ik dat doe. Draai je hoofd om. Ik wil je zien, je voelen. Ik weet hoe ik je moet shockeren. Niemand doet het zoals ik het doe. En ik zal niet stoppen. Ik ga je plagen baby. Kom, kom, schatje. Ik kan zien dat je me wilt aanraken, ja. Ik wil het. En je weet dat ik het op mijn manier wil