Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anitta Songtekst: música de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anitta - música de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van música de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anitta! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anitta en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals música de amor .

Origineel

Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Eu não faço música de amor. Mas vou tentar compor. Teu rosto, teu carinho, teu calor. Confesso que me enfeitiçou, entorpeceu, pirou. Logo eu que não queria saber de amores. Mas faz rir e faz vibrar. Me faz querer sonhar. E pra viver comigo, não. Precisava nem voltar. Vem logo e pra ficar. De longe eu vou pirar. Você parou meu mundo. E eu quero ver rodar. Eu não faço música de amor. Mas vou tentar compor. Teu rosto, teu carinho, teu calor. Confesso que me enfeitiçou, entorpeceu, pirou. Logo eu que não queria saber de amores. Mas faz rir e faz vibrar. Me faz querer sonhar. E pra viver comigo, não. Precisava nem voltar. Vem logo e pra ficar. De longe eu vou pirar. Você parou meu mundo. E eu quero ver rodar. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Essa é a música que eu fiz. É especial só pra você. Mas se alguém te perguntar, meu bem, não diz. Não vamos deixar ninguém saber. Porque. Eu não faço música de amor. Mas vou tentar compor. Teu rosto, teu carinho, teu calor. Confesso que me enfeitiçou, entorpeceu, pirou. Logo eu que não queria saber de amores. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron

 

Vertaling

"""Dararara Dara Daron.... Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Ik hou niet van muziek. Maar ik zal proberen te componeren. Je gezicht, je streling, je warmte. Ik geef toe dat het me betoverde, me verdoofde, me bang maakte. Ik was helemaal niet geïnteresseerd in de liefde. Maar je maakt me aan het lachen en je laat me vibreren. Het geeft me zin om te dromen. En niet om met mij te leven. Je hoefde niet eens terug te komen. Kom vlug en blijf. Van veraf word ik gek. Je stopte mijn wereld. En ik wil het zien draaien. Ik maak geen liefdesmuziek. Maar ik zal proberen te componeren. Je gezicht, je streling, je warmte. Ik beken dat je me behekst hebt, me verdoofd hebt, me bang gemaakt hebt. Ik was helemaal niet geïnteresseerd in de liefde. Maar je maakt me aan het lachen en je laat me vibreren. Het geeft me zin om te dromen. En niet om met mij te leven. Je hoefde niet eens terug te komen. Kom vlug en blijf. Van veraf word ik gek. Je stopte mijn wereld. En ik wil het zien draaien. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dit is het liedje dat ik gemaakt heb. Het is speciaal voor jou. Maar als iemand je vraagt, mijn schat, zeg het dan niet. We zullen het niemand laten weten. Omdat... Ik hou niet van muziek. Maar ik zal proberen het te schrijven. Je gezicht, je streling, je warmte. Ik geef toe dat het me betoverde, me verdoofde, me bang maakte. Alleen ik die niets om liefde gaf. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron. Dararara Dara Daron