Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anja garbarek Songtekst: can i keep him

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anja garbarek - can i keep him ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can i keep him? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anja garbarek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anja garbarek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can i keep him .

Origineel

In the end There was no-one to see No helicopters in the sky the next day Or the day after No-one was searching 'Cause no-one knew he was missing He followed me home Can I keep home He followed me A pretty boy like you With hands that could break me in two But don't Breaking away gently Come on Let's go He's still warm And close to me I can see tears in his eyes And I feel better He followed me home Can I keep home He followed me In the end There was no-one to see No helicopters in the sky the next day Or the day after No-one was searching 'Cause no-one knew he was missing

 

Vertaling

Op het einde was er niemand te zien. Geen helikopters in de lucht de volgende dag Of de dag erna Niemand zocht 'Omdat niemand wist dat hij vermist was Hij volgde me naar huis Kan ik thuis blijven Hij is me gevolgd. Een mooie jongen als jij Met handen die me in tweeën kunnen breken Maar doen het niet Zachtjes wegbreken Kom op. Laten we gaan. Hij is nog steeds warm En dicht bij me Ik zie tranen in zijn ogen En ik voel me beter Hij is me naar huis gevolgd. Kan ik thuis blijven Hij is me gevolgd. Op het einde Was er niemand te zien Geen helikopters in de lucht de volgende dag Of de dag erna Niemand zocht 'Omdat niemand wist dat hij vermist was