Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anja garbarek Songtekst: i.c.u.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anja garbarek - i.c.u. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i.c.u.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anja garbarek! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anja garbarek en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i.c.u. .

Origineel

Give me a nutra sweet talking guy Give an insulation man Give me a helium kind of boy Give me anyone Where did you go? Where did you go? Where did you go? Where did you go? Give me a nutra sweet talking guy Who can make me feel real Like a glucose custard cake Served on a styrofoam plate I'm not asking for much I'm not asking for much, now am I? I'm not asking for much I'm not asking for much Give me a helium kind of boy Who can blow up my mind Like a zeppelin into the sky Like the Hindenburg I'm not asking for much I'm not asking for much, now am I? I'm not asking for much I'm not asking for much I'm not asking for much I'm not asking for much, now am I? I'm not asking for much I'm not asking for much (Fill me up, fill me up, fill me upside down) (I - see - you) Give me an insulation man Who can keep me warm Holding me snugly in his arms In an asbestos embrace I'm not asking for much I'm not asking for much, now am I? I'm not asking for much I'm not asking for much I'm not asking for much I'm not asking for much, now am I? I'm not asking for much I'm not asking for much (Fill me upside down) I'm not I'm not asking for much (Fill me upside down) Where did you go Where did you go

 

Vertaling

Geef me een nutra lief pratende man Geef een isolatie man Geef me een helium soort jongen Geef me iemand Waar ging je heen? Waar ging je heen? Waar ging je heen? Waar ben je geweest? Geef me een nutra lief pratende kerel Die me echt kan laten voelen Als een glucose custard taart Geserveerd op een piepschuimen bord Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel, of wel? Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel Geef me een helium soort jongen Die mijn geest kan opblazen Als een zeppelin de lucht in Zoals de Hindenburg Ik vraag niet om veel. Ik vraag niet om veel, of wel? Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel Ik vraag niet voor veel, nu ben ik? Ik vraag niet om veel. ik vraag niet om veel (Vul me op, vul me op, vul me op mijn kop) (ik - zie - jou) Geef me een isolatie man Who can keep me warm Die me behaaglijk in zijn armen houdt In een asbestomhelzing Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel, of wel? Ik vraag niet om veel Ik vraag niet om veel. ik vraag niet asking for much Ik vraag niet voor veel, nu ben ik? I'm not asking for much I'm not asking for much (Vul me ondersteboven) I'm not I'm not asking for much (Vul me ondersteboven) Where did you go Where did you go