Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anjali Songtekst: asian provocateur

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anjali - asian provocateur ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van asian provocateur? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anjali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anjali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals asian provocateur .

Origineel

If you only knew I'm sat alone And if your mamma knew The things I was doin' to you You've gotta put the butter on it Let the coffee stew Tell me later What you goin' through Gimme, gimme lovin' Mithi, mithi, soft lovin' So far, you know you've gotta Let the lovin' flow From the head To the toe If your mamma knew She'd tell you that we're through She said that I'm the devil woman The lady from Hades So gimme gimme lovin' Mithi, mithi, soft lovin'

 

Vertaling

Als je eens wist dat ik alleen zat En als je moeder het wist De dingen die ik je aandeed Je moet er de boter op doen Laat de koffie stoven Vertel het me later Wat je doormaakt Geef me, geef me liefde Mithi, mithi, zachte liefde Tot nu toe weet je dat je moet Laat de liefde stromen Vanaf het hoofd Tot op de teen Als je moeder het wist Ze zou je vertellen dat we klaar zijn Ze zei dat ik de duivelsvrouw ben De dame uit Hades Dus geef me, geef me liefde Mithi, mithi, zachte liefde