Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anjali Songtekst: hymn to the sun

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anjali - hymn to the sun ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hymn to the sun? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anjali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anjali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hymn to the sun .

Origineel

Autumn manifests its urban lights Sedona rocks are burning red and white Hymns are chanted to a midnight sage And life just wanders through me in a haze It's a breeze Won't you tell him that i need him Summer seems to leave Without him Seasons change and i remain the same Hymn to the sun leaves me cold again People wander through my empty life I just hum my sunset lullaby It's a breeze Won't you tell him that i need him Summer seems to leave Without him

 

Vertaling

De herfst manifesteert zijn stadslichten Sedona-rotsen branden rood en wit Lofzangen worden gezongen voor een middernachtsalie En het leven dwaalt gewoon door me heen in een waas Het is een makkie Wil je hem niet vertellen dat ik hem nodig heb De zomer lijkt te vertrekken Zonder hem Seizoenen veranderen en ik blijf hetzelfde Hymne aan de zon laat me weer koud Mensen dwalen door mijn lege leven Ik neurie gewoon mijn slaapliedje bij zonsondergang Het is een makkie Wil je hem niet vertellen dat ik hem nodig heb De zomer lijkt te vertrekken Zonder hem