Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anjali Songtekst: lazy lagoon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anjali - lazy lagoon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lazy lagoon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anjali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anjali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lazy lagoon .

Origineel

In my lazy lagoon Take off my shoes And take me to the blue To the blue With these tired dreams of mine Time to take it to the blue With this broken soul of mine Time to take it to the blue To the blue

 

Vertaling

In mijn luie lagune Doe mijn schoenen uit En breng me naar het blauw In het blauw Met deze vermoeide dromen van mij Tijd om het naar het blauw te brengen Met deze gebroken ziel van mij Tijd om het naar het blauw te brengen In het blauw