Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anjali Songtekst: strawberry mousse

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anjali - strawberry mousse ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strawberry mousse? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anjali! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anjali en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strawberry mousse .

Origineel

If you want to know me, know me Gotta show what you know And then show me Ooh it's a feeling And I know, do you know That I'm dealing If you want to throw me, throw me Gotta show that it's love that witholds me Ooh, I'm fizzing up nicely Plutonium beats, they define me I've got some mochomo cake Strawberry mousse, it will make your heart quake Ooh she's a liar, waxen with the scent of pariah She took it all to Venus City Where the girl showed a whole lot of pity If you want to scold me, scold me Don't beat around the bush and dethrone me Ooh it's a feeling And you know, do you know, that I'm reeling If you want to shame me, blame me Let it out, it will turn around and save me Ooh the angels didn't like that Left my soul for the sugar in the body bag I got some mochomo cake Strawberry mousse and it killed my heartache Just say it concisely Neptunian beats they decide me She sold her soul to the sandman And if the grains in the earth Couldn't feed her land I'm walking through dark lands And the angels let go of my hand And love just seemed to be a minion In another time And everything I ever did Came back to haunt me And everything I ever was Became sand By the time I was floating Slowly floating The angels sang ...

 

Vertaling

Als je me wilt kennen, ken me dan Moet laten zien wat je weet En laat het me dan zien Ooh het is een gevoel En ik weet het, weet je Dat ik handel Als je me wilt gooien, gooi me dan Ik moet laten zien dat het liefde is die me onthoudt Ooh, ik ga lekker bruisen Plutonium klopt, ze definiëren mij Ik heb wat mochomocake Aardbeienmousse, het zal je hart doen trillen Ooh ze is een leugenaar, was geworden met de geur van paria Ze bracht het allemaal naar Venus City Waar het meisje heel veel medelijden toonde Als je me wilt uitschelden, geef me dan een uitbrander Sla niet rond en maak me van de troon Ooh het is een gevoel En weet je, weet je, dat ik aan het wankelen ben Als je me wilt beschamen, geef me dan de schuld Laat het eruit, het zal zich omdraaien en me redden Ooh de engelen vonden dat niet leuk Mijn ziel achtergelaten voor de suiker in de lijkzak Ik heb wat mochomocake Aardbeienmousse en het heeft mijn hartzeer gedood Zeg het gewoon beknopt Neptuniaanse beats beslissen ze mij Ze verkocht haar ziel aan de zandman En als de granen in de aarde Kon haar land niet voeden Ik loop door donkere landen En de engelen lieten mijn hand los En liefde leek gewoon een minion te zijn Een andere keer En alles wat ik ooit heb gedaan Kwam terug om me te achtervolgen En alles wat ik ooit was Werd zand Tegen de tijd dat ik zweefde Langzaam zwevend De engelen zongen ...