Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ann nesby Songtekst: love is what we need

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ann nesby - love is what we need ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love is what we need? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ann nesby! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ann nesby en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love is what we need .

Origineel

Anytime you need me Anytime want me Call me, just call me, yeah, yeah Love is what you need Anytime you need me I got love, yeah Hey, love is what we need I got love, real love Anytime you need my love All you do is call I'll give you the love that you need You don't have to be afraid [Incomprehensible] and call my name I can give you love in your need Love is what we need Love, seven days a week Love for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we need You've been searchin' everywhere Tryin' to find someone to care [Incomprehensible] love is all I'd needed And if you put your trust in me I can help you to succeed Satisfy your every need Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is all we need Gotta fill your need, gotta fill your need Gotta fill your need, gotta fill your need Gotta fill your need, gotta fill your need Gotta fill your need, gotta fill, gotta fill, gotta fill Gotta fill your need You need someone who really loves you You need someone who will be there You need someone to put your trust in You need someone and I'll be there You need someone who really loves you You need someone who will be there You need someone to put your trust in You need someone and I'll be there Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we Love is what we need Love, seven days a week Love, for you and me Love is what we need We need love, we need love We need love, we need love It's love, sweet love, love, love, love, love What we need is love Oh love, love here, oh love Love is what we need Somebody say love Love in the mornin' Back, same love, late at night Call up in the midnight hour Love can make everything all right Hold on, hold on I feel love, can you feel this love? I feel it inside of me My love is watching me I'm telling you, my love is watching me Oh, love me Let's talk about what love is Love can help you, oh yeah Love is felt too Hold on, hold on I love it, I love it, love it

 

Vertaling

Wanneer je me maar nodig hebt Anytime want me Bel me, bel me gewoon, ja, ja Liefde is wat je nodig hebt Anytime you need me I got love, yeah Hé, liefde is wat we nodig hebben Ik heb liefde, echte liefde Anytime you need my love Alles wat je moet doen is bellen Ik zal je de liefde geven die je nodig hebt Je hoeft niet bang te zijn [Onbegrijpelijk] en roep mijn naam Ik kan je liefde geven in je nood Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde voor jou en mij Liefde is wat wij Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat we nodig hebben Je hebt overal gezocht om iemand te vinden die om je geeft [Onbegrijpelijke] liefde is alles wat ik nodig had And if you put your trust in me kan ik je helpen te slagen Je in al je behoeftes voorzien Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat we Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat wij Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat wij Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is alles wat we nodig hebben Je moet je behoefte vullen, je moet je behoefte vullen Moet je behoefte vullen, moet je behoefte vullen Moet je behoefte vullen, gotta fill your need Moet je behoefte vullen, moet je behoefte vullen, moet je behoefte vullen, moet je behoefte vullen Gotta fill your need Je hebt iemand nodig die echt van je houdt Je hebt iemand nodig die er voor je zal zijn Je hebt iemand nodig om je vertrouwen in te stellen Je hebt iemand nodig en ik zal er zijn Je hebt iemand nodig die echt van je houdt Je hebt iemand nodig die er zal zijn Je hebt iemand nodig om je vertrouwen in te stellen Je hebt iemand nodig en ik zal er zijn Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat we Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat wij Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat wij Liefde is wat we nodig hebben Liefde, zeven dagen per week Liefde, voor jou en mij Liefde is wat we nodig hebben We need love, we need love We need love, we need love Het is liefde, zoete liefde, liefde, liefde, liefde, liefde Wat we nodig hebben is liefde Oh liefde, liefde hier, oh liefde Liefde is wat we nodig hebben Somebody say love Love in the mornin' Terug, dezelfde liefde, laat in de nacht Call up in the midnight hour Liefde kan alles goed maken Hou vol, hou vol Ik voel liefde, kun je deze liefde voelen? Ik voel het binnenin mij Mijn liefde kijkt naar me Ik zeg je, mijn liefde houdt me in de gaten Oh, hou van me Laten we praten over wat liefde is Liefde kan je helpen, oh ja Liefde wordt ook gevoeld Hou vast, hou vast I love it, I love it, love it