Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ann peebles Songtekst: being here with you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ann peebles - being here with you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van being here with you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ann peebles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ann peebles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals being here with you .

Origineel

It's so wonderful Being here with you Ohh, it's marvelous Being here with you Can't think of anything I, rather do Than to be here making sweet, sweet Love with you It's wonderful Being here with you I get a thrill When I'm in your arms Don't know how it makes me feel When the feeling starts to build Loving you, baby, stays on my mind Just want to give it to you, baby, all the time It's wonderful, being here with you When we're loving, I get, oh-so high Sometimes I feel can touch the sky It's wonderful, being here with you Oh, it's marvelous Being here with you Ooh, it's wonderful Being here with you Baby, it's marvelous...

 

Vertaling

Het is zo mooi Hier bij jou zijn Ohh, het is geweldig Hier bij jou zijn Ik kan niets bedenken dat ik liever doe Dan om hier zoet, zoet te zijn Liefde met jou Het is prachtig Hier bij jou zijn Ik krijg een kick Als ik in je armen ben Ik weet niet hoe ik me voel Wanneer het gevoel begint op te bouwen Van je houden, schat, blijft in mijn gedachten Ik wil het je de hele tijd geven, schat Het is geweldig om hier bij jou te zijn Als we liefhebben, krijg ik oh zo hoog Soms voel ik dat ik de lucht kan aanraken Het is geweldig om hier bij jou te zijn Oh, het is geweldig Hier bij jou zijn Ooh, het is geweldig Hier bij jou zijn Schat, het is geweldig ...