Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ann peebles Songtekst: crazy about you baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ann peebles - crazy about you baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy about you baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ann peebles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ann peebles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy about you baby .

Origineel

I can't sleep at night I can not prove a thing I can't hold on much longer, baby Living this a-way You know I'm crazy about you baby And I wonder do you ever think of me? M-hm You know I'm wild about you baby But you don't care a nothin' in this world for me Oh no It ain't but a-one thing, baby To make your baby drink When I hear you say you don't love me And then I began to think 'Cause I'm so wild about you, baby And I wonder do you ever think of me? Mm-hm, now You know I'm wild about you, baby But you don't care a-nothin' in this world for me, now Ooh, baby Ooh, baby Oh, I go crazy about you, baby And I wonder do you ever think of me? Mm-hm, now You know I'm just wild about you, baby But you don't care a nothin' in this world for me I'm so wild about you, baby Can't sleep at night...

 

Vertaling

Ik kan 's nachts niet slapen Ik kan niets bewijzen Ik kan het niet veel langer volhouden, schat Op deze manier leven Je weet dat ik gek op je ben schat En ik vraag me af of je ooit aan mij denkt? M-hm Je weet dat ik gek op je ben, schat Maar voor mij kan het u niets schelen in deze wereld Oh nee Het is maar één ding, schat Om je baby te laten drinken Als ik je hoor zeggen dat je niet van me houdt En toen begon ik te denken Omdat ik zo wild van je ben, schat En ik vraag me af of je ooit aan mij denkt? Mm-hm, nu Je weet dat ik gek op je ben, schat Maar het kan je niks schelen in deze wereld voor mij, nu Ooh Baby Ooh Baby Oh, ik word gek op je, schat En ik vraag me af of je ooit aan mij denkt? Mm-hm, nu Je weet dat ik gek op je ben, schat Maar voor mij kan het u niets schelen in deze wereld Ik ben zo wild van je, schat Ik kan 's nachts niet slapen ...