Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ann peebles Songtekst: i still love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ann peebles - i still love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i still love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ann peebles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ann peebles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i still love you .

Origineel

Baby, I'm feeling Sort of lonely I heard the news today Somebody told me That you were leaving And I just you up called to say, I I still, love you I love you baby I know you won't believe me When I say For another chance, I'll make it up to you baby Don't give me up, no Don't throw in the towel 'Cause I just want you to know, I still I still love you I love you, baby I know I'm guilty Just like you said But baby, oh, baby don't Don't throw our love away oh They say love is better Second time around But I don't believe in taking chances Your love is sweeter Than any love I've found And I just wanna call you up and say I love you, I love you, baby I love you tomorrow, just like I did today Oh, lord, I love you, I love you, lord, baby, I love you, oh Ooh, you my daily throb and my midnight dream

 

Vertaling

Baby, ik voel Een beetje eenzaam Ik heb het nieuws vandaag gehoord Iemand vertelde me Dat je wegging En ik belde je gewoon om te zeggen: ik Ik hou nog steeds van je, ik hou van je, schat Ik weet dat je me niet zult geloven Wanneer ik zeg Voor een volgende kans, ik zal het goedmaken schatje Geef me niet op, nee Gooi niet de handdoek in de ring Omdat ik wil dat je het weet, ik nog steeds Ik hou nog steeds van je, ik hou van je, schat Ik weet dat ik schuldig ben Precies zoals je zei Maar schatje, oh schatje niet Gooi onze liefde niet weg oh Ze zeggen dat liefde beter is Tweede keer Maar ik geloof niet in het nemen van risico's Je liefde is zoeter Dan elke liefde die ik heb gevonden En ik wil je gewoon bellen en zeggen dat ik van je hou, ik hou van je, schat Ik hou van je morgen, net zoals ik vandaag deed Oh, heer, ik hou van je, ik hou van je, heer, schat, ik hou van je, oh Ooh, jij mijn dagelijkse klop en mijn middernachtdroom