Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ann peebles Songtekst: you keep me hanging on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ann peebles - you keep me hanging on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you keep me hanging on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ann peebles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van ann peebles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you keep me hanging on .

Origineel

It's true you got me wrapped around your finger It seems to me like, seems to me like that's where I belong You know, you know how to hold me You know how to thrill me And you know how to control me, makin' me like it (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on My heart is like a yo-yo string I'm tied to you, tied to you, right or wrong My love keeps on growing And your love keeps right on showing (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on A love as true as mine Will make you do most anything Like hiding tears and heartaches And dreaming those old silly dreams Oh sweetheart, you got me Got me where you want me You just keep stringing me along (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on (Just enough to keep me hangin' on) just enough to keep me hangin' on And like a fool, I tagged along (Just enough to keep me hangin' on) oh just give me, just enough to keep me hangin' on

 

Vertaling

Het is waar dat je me om je vinger hebt gewikkeld Het lijkt me alsof het lijkt alsof ik daar hoor Weet je, je weet hoe je me moet vasthouden Je weet hoe je me moet opwinden En je weet hoe je me moet beheersen, zodat ik het leuk vind (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden Mijn hart is als een jojo-snaar Ik ben aan jou gebonden, aan jou, goed of fout Mijn liefde blijft groeien En je liefde blijft maar doorgaan (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden Een liefde die even waar is als de mijne Zal je bijna alles laten doen Zoals tranen en hartzeer verbergen En die oude dwaze dromen dromen Oh lieverd, je hebt me Breng me waar je me wilt Je blijft me maar vastbinden (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden (Net genoeg om me vast te houden) net genoeg om me vast te houden En als een idioot ging ik mee (Net genoeg om me vast te houden) oh geef me gewoon, net genoeg om me vast te houden