Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anna carina Songtekst: solo un segundo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anna carina - solo un segundo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solo un segundo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anna carina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anna carina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solo un segundo .

Origineel

Quin dice que te has lejos Si yo te veo todas las noches en mis sueos Quin dice que no ests conmigo Si eres un ngel que est tatuado en mis recuerdos Pero la ausencia de tu voz Me hace detener esa aceptacin Y vuelvo a caer en la impotencia De no poder ya tocarte Coro Quisiera yo tan slo un segundo Para abrazarte y reencontrar de nuevo tu calor Slo un segundo para poder mirarte Y contemplarte hasta decirte adis Tantas viejas historias cuentan Que con tu ausencia Una flor tapara mis penas Y ahora que no te tengo cerca Veo tu esencia en esa flor de la inocencia.

 

Vertaling

Wie zegt dat je ver weg bent Als ik je elke nacht in mijn dromen zie Wie zegt dat je niet bij mij bent Als je een engel bent getatoeëerd in mijn herinneringen Maar de afwezigheid van jouw stem Ik kan niet geloven dat je niet bij me bent. En ik val terug in hulpeloosheid Ik kan je niet meer aanraken. Chorus Ik wou dat ik maar heel even Om je in mijn armen te houden en je warmte terug te vinden Gewoon een seconde om naar je te kunnen kijken En naar je kijken tot ik afscheid neem Zoveel oude verhalen vertellen Dat met jouw afwezigheid Een bloem zal mijn verdriet bedekken En nu dat ik je niet in de buurt heb Ik zie jouw essentie in die bloem van onschuld.