Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Anna Clendening Songtekst: I Found Myself

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Anna Clendening - I Found Myself ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Found Myself? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Anna Clendening! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Anna Clendening en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Found Myself .

Origineel

I Found Myself I found myself in a sea of busy places, in a world of blurry faces I found myself, on the edge of insanity, I found, I found me My heart was beating, barely breathing but still alive Lost along the way I'd given up my fight Scattered to pieces all along the floor, within the brokenness I found something more I found myself in a sea of busy places, in a world of blurry faces I found myself, on the edge of insanity, I found, I found me I was broken, torn apart Scars line my arms, on my sleeve I wore my heart They remind me of what is real No longer needing pain to feel I found myself in a sea of busy places, in a world of blurry faces I found myself, on the edge of insanity, I found, I found me I found myself in a sea of busy places, in a world of blurry faces I found myself, on the edge of insanity, I found, I found me I found myself in a sea of busy places, in a world of blurry faces I found myself,on the edge of insanity, I found, I found me

 

Vertaling

Ik heb mezelf gevonden Ik bevond me in een zee van drukke plaatsen, in een wereld van wazige gezichten Ik merkte dat ik op de rand van waanzin vond dat ik me vond Mijn hart klopte, nauwelijks ademde maar leefde nog steeds Verloren langs de weg dat ik mijn gevecht had opgegeven Verspreid in stukken over de vloer, binnen de gebrokenheid Ik heb iets meer gevonden Ik bevond me in een zee van drukke plaatsen, in een wereld van wazige gezichten Ik merkte dat ik op de rand van waanzin vond dat ik me vond Ik was gebroken, verscheurd Littekens langs mijn armen, op mijn mouw droeg ik mijn hart Ze herinneren me aan wat echt is Geen pijn meer nodig om te voelen Ik bevond me in een zee van drukke plaatsen, in een wereld van wazige gezichten Ik merkte dat ik op de rand van waanzin vond dat ik me vond Ik bevond me in een zee van drukke plaatsen, in een wereld van wazige gezichten Ik merkte dat ik op de rand van waanzin vond dat ik me vond Ik bevond me in een zee van drukke plaatsen, in een wereld van wazige gezichten Ik merkte dat ik op de rand van waanzin vond dat ik me vond