Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anna wilson Songtekst: you don't know me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anna wilson - you don't know me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don't know me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anna wilson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anna wilson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don't know me .

Origineel

You give your hand to me And then you you say hello And I can hardly speak My heart is beating so And anyone can tell You think you know me well But you don't know me No you don't know who I'm Dreams of you at night And longs to kiss your lips And longs to hold you tight Oh I am just a friend that's all I've ever been 'cause you don't know me I never knew the art of making love Though my heart aches with love for you Afraid and shy I let my chance go by The chance that you might love me too You give your hand to me And then you say goodbye I'll watch you walk away Beside that lucky guy Oh you will never ever know The one who loves you so 'cause you don't know me You don't know me Play it

 

Vertaling

Je geeft me je hand En dan zeg je hallo En ik kan bijna niet praten Mijn hart klopt zo En iedereen kan zien Je denkt dat je me goed kent Maar je kent me niet Nee je weet niet wie ik ben Droomt 's nachts van je En verlangt ernaar om je lippen te kussen En verlangt ernaar om je stevig vast te houden Oh ik ben gewoon een vriend dat is alles wat ik ooit ben geweest want je kent me niet Ik heb nooit de kunst van het bedrijven van de liefde gekend Hoewel mijn hart pijn doet van liefde voor jou Bang en verlegen laat ik mijn kans voorbij gaan De kans dat jij misschien ook van mij houdt Je geeft me je hand En dan zeg je vaarwel kijk ik toe hoe je wegloopt Naast die gelukkige jongen Oh je zult nooit weten Degene die zo van je houdt want je kent me niet Je kent me niet Speel het