Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: annabel fay Songtekst: show me the right way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: annabel fay - show me the right way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van show me the right way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van annabel fay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van annabel fay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals show me the right way .

Origineel

I try to lose myself And drown these feelings out Living for today Can make you feel alright I can't remember What I did last night One day I'm over you Next thing you're all I want My head is spinning round What is this about [Chorus] Will someone Show me the right way Will someone Show me the right way I try to fool myself And everybody else I wanna be someone Who knows what they want Tired of hanging on To every word you've got I will get over you I'm sure it's for the best How am I supposed to know How to love you less [Chorus] Will someone Show me the right way Will someone Show me the right way [Instrumental] [Interlude] Will someone Show me the right way Will someone Show me the right way [Chorus] Will someone Show me the right way, ooh, yeah Will someone Show me the right way, oh, no Will someone Show me the right way [Outro] Ooh, ooh Show me the right way Ooh, ooh Show me the right way

 

Vertaling

Ik probeer mezelf te verliezen En overstemmen deze gevoelens Leven voor vandaag Kan je een goed gevoel geven Ik kan het me niet herinneren Wat ik gisteravond heb gedaan Op een dag ben ik over je heen Vervolgens ben je alles wat ik wil Mijn hoofd draait rond Waar gaat dit over [Refrein] Iemand Laat me de juiste weg zien Iemand Laat me de juiste weg zien Ik probeer mezelf voor de gek te houden En iedereen Ik wil iemand zijn Wie weet wat ze willen Moe van het vasthouden Op elk woord dat je hebt Ik kom over je heen Ik weet zeker dat het het beste is Hoe moet ik dat weten Hoe minder van je te houden [Refrein] Iemand Laat me de juiste weg zien Iemand Laat me de juiste weg zien [Instrumentaal] [Intermezzo] Iemand Laat me de juiste weg zien Iemand Laat me de juiste weg zien [Refrein] Iemand Laat me de juiste weg zien, ooh, ja Iemand Laat me de juiste weg zien, oh nee Iemand Laat me de juiste weg zien [Outro] Ooh ooh Laat me de juiste weg zien Ooh ooh Laat me de juiste weg zien