Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Anne-Marie Songtekst: Ciao

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Anne-Marie - Ciao ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ciao? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Anne-Marie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter A van Anne-Marie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ciao .

Origineel

Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So you want to go home with someone To do all the things you used to do to me I swear, I know you do Used to take me out, in your fancy car And make out in the rain And when I ring you up Don't know where you are 'Til I hear her say your name Used to sing along, when you played guitar That's a distant memory Hope she treats you better than you treated me, ha I'm onto you, yeah you I'm not your number one I saw you, with her Kissing and having fun If you're giving her all of your money and time I'm not gonna sit here wasting mine on you, yeah, you Ciao adios, I'm done Ciao adios, I'm done Ciao adios, I'm done After three, after four times Why did I bother? Tell me how many more times Does it take to get smarter? Don't need to deny the hurt and the lies And all of the things that you did to me I swear, I know you did And now you take her out, in your fancy car And you make out in the rain And when she rings you up She know where you are But I know differently Now she sings along, when you play guitar Making brand new memories Hope you treat her better than you treated me I'm onto you, yeah you I'm not your number one I saw you, with her Kissing and having fun If you're giving her all of your money and time I'm not gonna sit here wasting mine on you, yeah, you Ciao adios, I'm done (I'm done) Ciao adios, I'm done (no, no, no, no) Ciao adios, I'm done If you're giving her all of your money and time I'm not gonna sit here wasting mine on you, yeah, you Ciao adios, I'm done And now you take her out, in your fancy car And make out in the rain And when she rings you up She know where you are But I know differently Now she sings along, when you play guitar Making brand new memories Hope you treat her better than you treated me I'm onto you, yeah you I'm not your number one I saw you, with her Kissing and having fun If you're giving her all of your money and time I'm not gonna sit here wasting mine on you, yeah, you Ciao adios, I'm done (I'm done) Ciao adios, I'm done (you get on with your life, I'll get on with my life) Ciao adios, I'm, I'm done If you're giving her all of your money and time I'm not gonna sit here wasting mine on you, yeah, you Ciao adios, I'm done

 

Vertaling

Ja, ja, ja, ja uh Vraag je een keer, vraag je nu twee keer Er is een lippenstift op je kraag Je zegt dat ze nu gewoon een vriend is Waarom noemen we haar dan niet Dus je wilt met iemand naar huis gaan Om alles te doen wat je me al gedaan hebt Ik zweer, ik weet dat je dat doet Gebruikt om me uit te nemen, in je fancy auto En maak je in de regen En als ik je belt Weet niet waar je bent 'Tot ik hoor dat ze je naam zegt Gingen zingen, als je gitaar speelde Dat is een verre herinnering Hoop dat ze je beter behandelt dan je me behandelde, ha Ik ben op je, ja jij Ik ben niet jouw nummer een Ik zag je, met haar Kussen en plezier Als je haar al je geld en tijd geeft Ik ga hier niet zitten, mijn van mij afvallen, ja, jij Ciao adios, ik ben klaar Ciao adios, ik ben klaar Ciao adios, ik ben klaar Na drie, na vier keer Waarom stoorde ik? Vertel me hoeveel keer meer Wordt het nodig om slimmer te worden? Niet nodig om de pijn en de leugens te ontkennen En alle dingen die je met me gedaan hebt Ik zweer, ik weet dat je deed En nu neem je haar uit, in je fancy auto En je maakt er in de regen uit En als ze je belt Ze weet waar je bent Maar ik weet anders Nu zingt ze langs, als je gitaar speelt Het maken van gloednieuwe herinneringen Ik hoop dat je haar beter behandelt dan je me behandelde Ik ben op je, ja jij Ik ben niet jouw nummer een Ik zag je, met haar Kussen en plezier Als je haar al je geld en tijd geeft Ik ga hier niet zitten, mijn van mij afvallen, ja, jij Ciao adios, ik ben klaar (ik ben klaar) Ciao adios, ik ben klaar (nee nee nee nee) Ciao adios, ik ben klaar Als je haar al je geld en tijd geeft Ik ga hier niet zitten, mijn van mij afvallen, ja, jij Ciao adios, ik ben klaar En nu neem je haar uit, in je fancy auto En maak je in de regen En als ze je belt Ze weet waar je bent Maar ik weet anders Nu zingt ze langs, als je gitaar speelt Het maken van gloednieuwe herinneringen Ik hoop dat je haar beter behandelt dan je me behandelde Ik ben op je, ja jij Ik ben niet jouw nummer een Ik zag je, met haar Kussen en plezier Als je haar al je geld en tijd geeft Ik ga hier niet zitten, mijn van mij afvallen, ja, jij Ciao adios, ik ben klaar (ik ben klaar) Ciao adios, ik ben klaar (je gaat door met je leven, ik ga door met mijn leven) Ciao adios, ik ben, ik ben klaar Als je haar al je geld en tijd geeft Ik ga hier niet zitten, mijn van mij afvallen, ja, jij Ciao adios, ik ben klaar