Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: could i have this dance amy grant anne murray

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - could i have this dance amy grant anne murray ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van could i have this dance amy grant anne murray? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals could i have this dance amy grant anne murray .

Origineel

I'll always remember the song they were playin' The first time we danced and I knew As we swayed to the music and held to each other I fell in love with you Could I have this dance for the rest of my life Would you be my partner every night When we're together it feels so right Could I have this dance for the rest of my life I'll always remember that magic moment When I held you close to me As we moved together, I knew forever You're all I'll ever need. Could I have this dance for the rest of my life Would you be my partner every night When we're together it feels so right Could I have this dance for the rest of my life

 

Vertaling

Ik zal me altijd het liedje herinneren dat ze speelden De eerste keer dat we dansten en ik wist Toen we wiegden op de muziek en elkaar vasthielden Ik werd verliefd op je Kon ik deze dans voor de rest van mijn leven hebben Zou jij elke avond mijn partner willen zijn Als we samen zijn voelt het zo goed Zou ik deze dans voor de rest van mijn leven kunnen hebben Ik zal me altijd dat magische moment herinneren Toen ik je dicht tegen me aan hield Toen we samen bewogen, wist ik voor altijd Je bent alles wat ik ooit nodig zal hebben. Zou ik deze dans voor de rest van mijn leven kunnen hebben Zou jij elke avond mijn partner zijn When we're together it feels so right Zou ik deze dans voor de rest van mijn leven kunnen hebben