Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: anne murray Songtekst: danny s song

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: anne murray - danny s song ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van danny s song? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van anne murray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter a van anne murray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals danny s song .

Origineel

People smile and tell me I'm the lucky one And we've just begun, I think I'm gonna have a son He will be like you and me, as free as a dove Conceived in love, the sun is gonna shine above And even though we ain't got money I'm so in love with ya honey Everything bring a chain of love And in the morning when I rise Bring a tear of joy to my eyes And tell me every thing's gonna be all right Love a guy who holds the world in a paper cup Drink it up, love him and he'll bring you luck And if ya find he helps your mind, better take him home Yeah 'n don't you live alone, try to earn what lovers own And even though we ain't got money I'm so in love with ya honey Everything bring a chain of love And in the morning when I rise Bring a tear of joy to my eyes And tell me every thing's gonna be all right

 

Vertaling

Mensen lachen en vertellen me dat ik de gelukkige ben En we zijn net begonnen, ik denk dat ik een zoon krijg Hij zal zijn zoals jij en ik, zo vrij als een duif Verwekt in liefde, de zon zal erboven schijnen En ook al hebben we geen geld I'm so in love with ya honey Alles brengt een ketting van liefde And in the morning when I rise Breng een traan van vreugde in mijn ogen And tell me every thing's gonna be all right Love a guy who holds the world in a paper cup Drink het op, hou van hem en hij zal je geluk brengen En als je merkt dat hij je geest helpt, neem hem dan mee naar huis Yeah 'n don't you live alone, try to earn what lovers own En ook al hebben we geen geld I'm so in love with ya honey Alles brengt een ketting van liefde And in the morning when I rise Breng een traan van vreugde in mijn ogen And tell me every thing's gonna be all right